روغن مناسب موهات رو وقتی هنوز نم داره بمال ب دستت بعد بزن ب موهات
نزار خیلی خیس بمونه و با سشوار با باد ملایم از فاصله ۳۰ سانتی خشک کن
کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 . چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹 .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ماسک مو جنسینگ شون ونرم کننده شون .شامپو سان سیلک یاشون.برای بیرون حموم هم قبلاً سرم مو سریتا میخریدم عالی بود .ولی الان میخوام روغن آرگان بخرم.امپول بیوتن بپانتن هفته یکی از هر کدوم تا دوماه برای رشد مو ورفع ریزش عالیه.قرص ژینکم برای رشدشون خوبه ولی چاق کنندست.قبل حموم روغن تراپی خیلی خوبه روغن نارگیل یا زیتون یا بادوم و...میذاری رو شعله کمی داغ شن در حدی که دستت نسوزه بعد بزن به ساقه موهات و نایلون بکش رو موهات بعد نیم تا یه ساعت برو حموم.