2777
2789

من خودم الان ۱۶ سالمه تقربیا 

و یکساله عقد کردم از ماه بعدش شاهد خیانت نامزدم با زنی بیوه که دوتا بچه بزرگ هم داره شدم .

من خودم ۱۶ سالمه اون نامزدم اشغالم ۲۸ 

اون زنه کثیف ۳۲ یا ۳۳

و کلیییی جنگ و دعوا و الان دارم جدا میشم ولی بازم دلم پیششه . ولی مجبور به طلاقم😞

و من الان به یه دخترر افسرده تبدیل شدم حس و حال زندگی ندارم‌ اصلا گاهی. وقت ها میگم خودکشی کنم راحت شم

نمیتونم درسم ک بخونم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم سرد شدم 

دلم میخواد یه حرکتی بزنم یه کاری کنم اونا بسوزن مث سگ پشیمون بشه بعدا ولی من نخوامش‌ دوس دارم جلو دشمنام پیشرفت کنم .بنظرتون چیکار. کنم؟

اگه خدایی نکرده شما جای من بودین چه کاری انجام میدادین؟

بنظرتون چیکار کنم من؟

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بزار به سوال اول جواب بدم من اگه ۱۶ سالم بود حرفای خیلی از خانوادم خیلی از اعضای خانوادمو به دل نمی‌گرفتم که خودزنی کنم خودکشی کنم هیچ کدوم از این حرف‌ها رو اونقدری بزرگ نمی‌کردم که باعث بشه دست به همچین کارایی بزنم خوب سوال دومت اگه از من می‌پرسی برو دنبال یه کاری که درآمد داشته باشه ادمینی اینستا آرایشگری حالا تو هر لاینی که باشه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

تلاش کن طلاش کن ....اونوقته همه میخوانت ...

اینوازمنی بشنوکه توزندگیم هیچی نشدم وخیلی بزرگترازتو...

۳۰سالمه امابه چه کنم چه کنم افتادم ...

من رفتارفامیل وخانواده نزاشت تمرکزکنم ...توتمرکزکن 

بایدخیلی خوش شانس باشی وخوشحال که الان دستش برات روشد

چه بگویم

درستو بخون کنارش یه حرفه ارایشگری رو هم یاد بگیر همه وقتت رو پر کن که بهش فکر نکنی سعی کن خودت رو هم پیش همه  جز خوانوادت بیخیال نشون بدی اصلا نزار بفهمه هنوز دوسش داری مث اشغال از زندگیت بندازش بیرون

هروقت ماهی رو از آب بگیری تازه ست 

بنظرم دنبال یک روانشناس خوب و با تجربه باش 

یک هدف برای خودت تعیین کن و برای درمان افسردگیت

مبارزه کن 

فراموش نکن هیچکس نمیتونه جز خودت حالت رو خوب کنه حتی دارو 

برات دعا میکنم که حالت خوب بشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خیلی زود ازدواج کردی 

و چه خوب ک خیلی زود پسره خودشو نشون داد 

جدا شو مشاور چیز جالبیه ادمو خالی میکنه  میخوای برو یکم حرف بزن 

اما بیشتر تمرکزتو بزار روی درست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بهترین موقعیت رو داری چه خوب که داری جدا میشی به خود 16,سالم میگم عاقل باش عاقل رفیق به هیچ دردت نمیخوره فقط خودتی و خودت وخانوادت به خاطر رفیق. صدات نبر بالا برای مامانت رشته درست انتخاب کن عاقل باش نگو علاقه ببینم توی وی موفق میشی و شاغل توی شوهر هیچی نیست پس فعلا از سرت بیرون کن فیلم های مستجهن فقط بلوغ زودرس میاره ودلت میخاد زودتر ازدواج کنی خودتو مشغول کن ورزش کن هیچ پسری ارزش اشک‌های ترو نداره پسرا میان ازت سواستفاده میکنن داغونت میکنن از لحاظ روحی بعد میگن دختره خرابه!!

طول میکشه ولی چند وقت دیگه به خودت میای 

وقتی به خودت اومدی سعی کن درس بخونی و خودت رو بالا بکشی 

مثل یه سری دخترای نی نی سایتی چند سال دیگه نیای تاپیک بزنی ۲۱ سالمه دومین ازدواجم رو میخوام انجام بدم 

لطفا تا ۲۴،۲۵ سالگی صبر کن 

جامعه رو خوب بشناس 

کمی برای خودت زندگی کن 

درستو بخون کنارش یه حرفه ارایشگری رو هم یاد بگیر همه وقتت رو پر کن که بهش فکر نکنی سعی کن خودت رو هم ...

درسم ک باز ثبت نام کردم کلا از همه چی سرد شدم نمیتونم بخونم 

اتفاقا آرایشگری هم بلدم یاد گرفتم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
بهترین موقعیت رو داری چه خوب که داری جدا میشی به خود 16,سالم میگم عاقل باش عاقل رفیق به هیچ دردت نمی ...

مممنونم گلم از راهنماییتون 

اتفاقا هییییچ‌ دوست و رفیقی ندارم خیلی تنهام و بدتر حس افسردگی دارم .

ولی واسه درسم خیلییی زده شدم من

مممنونم گلم از راهنماییتون  اتفاقا هییییچ‌ دوست و رفیقی ندارم خیلی تنهام و بدتر حس افسردگی ...

خواهش میکنم عزیزم به نظرم خودتو مشغول کن دوستای فامیلی بهتره ولی صمیمی نشو در حداستخری چیزی