2821
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
اره شنیدم میگن ممکنه خودت اگه راه دعایی بری ممکنه باعث سنگینی و بستگی روی زندگی خودت بشه  والا ...

دقیقا منم همه چی اوکی میشه دیقه نود همه چی خراب میشه یا سنگ میفته جلوپام درکت میکنم 

حرز رو به منم خیلی گفتن بگیر اونوامتحان نکردم هنوز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی؟

اکی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
ممنونم اره خودمم گاهی بهش فکر میکنم میگم شاید به خاطر نمازای نخوندمه  حالا قران روشروع کردم چن ...

قران خوندن خیلی خوبه ولی مستحبه نماز خوندن اما واجبه 

شما واجبیرو ول کردید رفتید سراغ مستحبی بعد براتون سواله که چرا نتیجه نمیده؟

خیلی واضحه...

انشالله ازین ببعد نمازاتو سروقت بخونی و به واجبات عمل کنی بعد میبینی زندگیت ازین رو به اون رو میشه😍❤

دقیقا منم همه چی اوکی میشه دیقه نود همه چی خراب میشه یا سنگ میفته جلوپام درکت میکنم  حرز رو به ...

دقیقا اینقدر دیگه ذوقم کور شده دیگه حوصله هیچیو ندارم ذوق هیچیو نمیکنم هیجان واسه هیچی ندارم 

من گرفتم تاثیر نداشت نمیدونم شایدم واسه چیزای دیگه خوب بوده باشه ولی واسه رفع سنگینی ندیدم چون بعدش بازم پیگیر شدم گفتن سنگینی داری 

۵۳۰ ایناهم دادم گرفتمش نمازشم که یعنی قشنگ مردمو زنده شدم تا خوندمش😂🤦‍♀️

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

شمع تراپی چطوریه؟

پول الکی خرج کردنه😂

من یه جای معروفم گرفتم چند جلسه وی ای پی 😂

بدرد خودش میخورد فقط

هیچ تاثیری ندیدم هیچی😐😑😂

من کلی مسیر رفتمه تجربم بالاست 😂😂😂

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

متاسفم ک پیش فالگیر رفتی اخه عزیز من پیش اینا رفتن بدتر گره مشکلتو کورتر میکنه  پیامی ک به اسی ...

من دقیقا زمانی طلسمم کردن که نمازام یک دقیقه هم دیر نمیشد

اون موقعها نوجوون بودم و عصن پیش دعانویس و فالگیر نرفته بودم

عمم رو دیوارمون یه چیز چرب ریخت و چند تا لباسم داد تنم کردم

بعد از اون زندگیم بد شد و از همه بدترشم اینه که سنم بالاست و نمیتونم ازدواج کنم

2825
2823
2791
2779
2792