2821
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ییین همه جور دعایی خوندم  ایته الکرسی هرروز میخونم  ۴ قل یه مدت خوندم ولی فایده نداره ا ...

اره شنیدم میگن ممکنه خودت اگه راه دعایی بری ممکنه باعث سنگینی و بستگی روی زندگی خودت بشه 

والا منم مستقیمن بهم چندبار گفته شده که دارم حرز گرفتم ولی بازم تاثیر نداشت ظاهرا

فعلا یه چله ای گرفتم ببینم چطوره امیدوارم این جواب بده دیگه خسته شدم کارام تا دقیقه ۹۰ درست پیش میره ولی یهو همه چی خراب میشه بزار اسکرین دارم از چله ررات میزارم اگه دوست داشتی انجام بده خودم حس خوبی نسبت بهش دارم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

ببخشید میپرسم نمازاتو میخونی؟چون خیلی اثر داره اگه از خدا به هرطریقی دور شده باشی زندگیت سخت میشه یا ...

ممنونم اره خودمم گاهی بهش فکر میکنم میگم شاید به خاطر نمازای نخوندمه 

حالا قران روشروع کردم چن وقته میخوام کل قران روبخونم 

ولی فعلا بازم تاثیری ندیدم 

تبلیغ چی؟

میخواستم جایی رو معرفی کنم که خودم ازش جواب دیدم، بقیه فک میکنن دارم تبلیغ الکی میکنم و فلان. 

ولی هرکس خواست فقط تو خصوصی معرفی میکنم.(اینجوری راحتترم) 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
منم به همین بدبختی گرفتارم. میدونم بسته ام خیلی مشخصه شایدم تقدیرم بده چله و نذر زیاد برداشتم پیش ...

زندگی واسه مایی که هرکاری میکنیم بازم نقطه سرخطیم جهنمه جهنم

الان یه مشت کله بردار  میان خصوصی تبلیغ دعانویس

بیا

اینم یه نمونش. 

اسی دیدی گفتم فک میکنن میخوام دعانویس و فلان معرفی کنم؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
منم به همین بدبختی گرفتارم. میدونم بسته ام خیلی مشخصه شایدم تقدیرم بده چله و نذر زیاد برداشتم پیش ...

متاسفم ک پیش فالگیر رفتی اخه عزیز من پیش اینا رفتن بدتر گره مشکلتو کورتر میکنه 

پیامی ک به اسی دادمو بخون قشنگم 

بدرد شمام میخوره

ودر کنار اونا نیم ساعت مونده به اذان مغرب اسفند بریز و سوره جن رو با صدای بلند توخونه بخون و بلند اذان بگو

کسایی که انجام میدن هم هزینه شمع هم اسماج هم دست مزدشو میگیرن قیمتا مختلفه من از ۲ میلیون تا ۵ میلیو ...

اینم یه راهی واسه چاپیدن پول مردم بدبخت 

جادو و دعا جواب نداده رفتن سراغ اینا

کاش خدا خودش یه رحمی به ماکنه

شمع تراپی کن سنگینی و انرژی منفیو دور میکنه یکم هزینش بالاست ولی ارزش داره بعضیا قسطی ام انجام میدن

من جایی شنیدم برا طلسم شمع تراپی انجام بدی سنگینی میاره. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز