2777
2789
عنوان

ژل گونه

8400 بازدید | 23 پست

سلام دیروز ژل گونه زدم هر طرف یک و نیم سی سی خیلی گونه هام متورم سفت و دردناک پسرمو بغل کردم محکم سرشو زد ب گونم واقعا از درد ب خودم پیچیدم حالا گونم قرمز شده.... همون روز گفت دوره نقاهتش دوروزه الان میگه یک الی دو هفته اگه میدونستم اصلا نمیزدم بعد اینکه اصلا از فرمش راضی نیستم ورمش بخوابه کمتر میشه ؟واینکه سر پسرم خورد ب صورتم ممکن ژل جا ب جا یا گلوله گلوله شه.... خیلی اذیتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی ژل میزنی حتی نباید سرت رو بیاری پایین 

باید شبا صاف بخوابی 

کار سنگین نکنی

ضربه ک دیگه جای خود دارد

گلم وقتی میخوایید برید ژل بزنید از قبلش برنامه ریزی کنید و حداقل اون دو روز رو برای بچه برنامه بچینید خونه مامانت باشه یا مهدکودک یا با باباش بره پارک ک اینجوری نشه

نبایدضربه میخورد یه زنگ به دکترت بزن ولی درمورد ورم تا دوهفته دیگه میگی وا چقدر کم ژل زدم  ال ...

هزتر بار بهش گفتم حواست باشه نزنی توصورت وقتی زد بهش میگم چقد خنگی سرش داد زدم بعد پشیمون شدم اومدم ببوسمش شاید باورت نشه باشونش اون یه قسمت صورتمو فشار داد 😂واقعا راسه میگن اونایی ک اجاقشون کور ازهمون اول شانس دارن...البته خدا ب هرکی میده بهش ببخشه

هزتر بار بهش گفتم حواست باشه نزنی توصورت وقتی زد بهش میگم چقد خنگی سرش داد زدم بعد پشیمون شدم اومدم ...

خدا نکنه این حرفو نزن بخاطر یه ژل گونه 

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
اهاا ممنون عزیزم 

سلام عزیزم شما ژل گونه ات خوب شد؟

منم دیروز زدم گونه هام خیلی سفته، دست که میکشم زیر دستم تیکه های ژله و دو طرف گونه هام مثل هم نیس، درست میشه؟ چندروز؟  کم کم نرم و یکدست میشه؟