2777
2789

سگ بود

ما ی سگ داشتیم که تایمای اذان هم زوزه میکشید

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره یکی جلو خونه مون داشتیم زمان اذان زوزه می‌کشید، خواهرم هی میگفت این یه لحظه شیطان رو میبینه واسه همین زوزه میکشه منم ترس برم می‌داشت خدا رو شکر رفت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

منم یه روز با دخترم دم در بودیم غروب بود یه سگ عجیب دیدم هم شبیه گرگ هم سگ بود بعدهمش میومد طرف ما دوباره برمیگشت خیلی ترسیدم ازش زوزه میکشید رو ب آسمون دخترم زدم زیر بغل و اومدیم تو حیاط

میگن چند ساله سگ و گرگ با هم خیلی جفتگیری میکنن بخاطراینه گرگاس زیاد شده

چرا؟

حالا دقیق نمیدونم این زوزوه. همون صدایی که ما بهش حس بد داریم. در واقع ما اگ سگ کسی این صدا بده میگیم یکی از اهالی خونه میمیره. یا اگ سگ غریب بیاد کنار خونشون صدا بده. من خودم عینی دیدم ک سگی اومد پشت دیوار عموم صدا کرد. وقتی صدا کرد من از ترس گریه کردم. فرداش عموم فوت شد.. 

حالا دقیق نمیدونم این زوزوه. همون صدایی که ما بهش حس بد داریم. در واقع ما اگ سگ کسی این صدا بده میگی ...

شما کدوم شهری؟اخه مام همچین چیزی میگن 

اگه سگی رو ب هرخونه ای زوزه بکشه یکی از اونا میمیره