2777
2789
عنوان

نشخوار فکری؟؟

180 بازدید | 14 پست

درمان داره؟

چیکار کردین خوب شدین

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سرگرم کردم خودمو قسم میخوردم که دیگه با خودم راجب به اون موضوع حرف نزنم😐

نتیجه؟؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

منم ب شدت نشخوار فکری دارم در حدی که حرف کسی یا کاری که انجام میده و ب شدت ناراحتم میکنه تا هفته ها یادم میمونه و منو واقع از پا میندازه یعنی شاید یک هفته رو مبل بیوفتم ک ب حرف طرف فکر کنم با خودم بحث کنم ب خودم فحش بدم گریه کنم سرزنش کنم

منم ب شدت نشخوار فکری دارم در حدی که حرف کسی یا کاری که انجام میده و ب شدت ناراحتم میکنه تا هفته ها ...

اما امروز یه راه حل فوق العاده پیدا کردم بعد از کلی گریه بلند شدم یه کاغذ و قلم برداشتم و برای خودم نامه نوشتم 

که خودم دوست دارم برای خودم ارزش قائم من نسئول رفتار و حرفای دیگران نیستم

من ب شدت برای خودم کااااااااااافی هستم و واقنم جواب داد هرچی دلت میخواد افکار مثبت برای خودت رو کاغذ بیار آنقدر ک احساس کنی حرف و کاری ک لایقش نبودی و تورو ناراحت کرده یا احساس فکرایی ک تا الان آزارت می‌داده کاملا پوچ و بی ارزشه

پاکسازی به روش هواپونوپونو

تاثیر داشته؟

چه مدت کار میکنی؟

تاثیر داشته؟ چه مدت کار میکنی؟

خیلی برای من خوب بود الان چند ساله هروقت کینه میاد تو دلم و از دست اطرافیان کلافه میشم انجام میدم واقعا آروم میشم انرژی منفی اطرافیانم اصلا روم تاثیر نمیکنه

خیلی برای من خوب بود الان چند ساله هروقت کینه میاد تو دلم و از دست اطرافیان کلافه میشم انجام میدم وا ...

چه خوب 

طول روز تکرار نمیکنی؟؟

چرا روزایی که استرس زیاد داشته باشم زیاد تکرار میکنم 

به قانون جذب اعتقاد داری؟؟

نه خیلی اصلش شکرگزاری انرژی مثبت و بخشیدن دیگرانه این سه تا اصلو بتونی تو زندگیت پیاده کنی همه مشکلا ...

انرژی مثبت چطور میدی؟؟