2777
2789
عنوان

یه مشت دروغ محض

245 بازدید | 10 پست

چرا برای بعضی چرت و پرت ها کلی بازدید و لایک و پست 

مثلا من الان یه سوره از قرآن بزارم چند نفر میخونن و مشتاقن ؟؟؟

یا مثلا برای چیزی راهنمایی بخوام هیشکی نمیاد ولی چیز الکی رو کلی پر بازدید میکنید ؟؟؟

بعضیا میرن تصویر دیگران رو میارن و نشر میدن آیا درسته؟؟؟؟

یا مثلا نی نی یار های عزیز نی نی سایت پر شده از حس ششم 😑😑واقعا با عقل جور در میاد کسی که با یه پیام آینده نگری میکنه 

حق ب توان ۱۸۹۸۶۴۵۸۸۸

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

درکل از تاپیک‌های مفید کم استقبال میشه🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی نی یار درباره حس ششم گفتن جنبه سرگرمی و بازی داره و تا وقتی دعوا نشده مشکلی ندارن

و اینکه خب شاید افراد معتقد سایت تو اون تایم سایت نبودن یا کمترن...

در کل نمیشه دیگ ایراد گرفت هرکسی ی دسته از تاپیکا مورد علاقشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

همیشه هم تاپیکها تعطیل میشن

من عاشق بحث های علمی و مذهبی هستم

همیشه یکی هست بیاد توهین کنه وگند بزنه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
همیشه هم تاپیکها تعطیل میشن من عاشق بحث های علمی و مذهبی هستم همیشه یکی هست بیاد توهین کنه وگند بز ...

دقیقااا
اون تاپیک شب یلدا با حس و حال خوبش تعطیل شد...
حالا تاپیک های شوهر بی رحم سه روزه پر بازدیده...
من مشکلی با اون تاپیک ندارم...اما تاپیکهای قشنگ ته انبار خاک میخورن یا میترکن...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
همیشه هم تاپیکها تعطیل میشن من عاشق بحث های علمی و مذهبی هستم همیشه یکی هست بیاد توهین کنه وگند بز ...

چون جنبه حق شنوی ندارن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.