راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
۲۵هفته ازمایش دادم ۹۴بود دکتر گف رعایت کن نکردم ۴روز پیش دادم ۱۰۴ شده بود شمام قند داری؟
من ۳۴هفته آزمایش دادم قند ناشتام خوب بود ولی قند دوساعت بعد صبحانه ۱۴۷ بود دکترم بیخیال بود دارو نداد منم متاسفانه پیگیری نکردم...حالا تو همین سایت شنیدم کدو سبزم خیلی خوبه برای قند و همچنین در یک استکان نصف عرق شنبلیله و نصف عرق گزنه بخوری شبها خوبه ...من الان سی وهشت هفته هستم..تازه شروع کردم به این چیزا... دعا کن برا ی زلیمانم مشکلی پیش نیاره این دیابت...انشالله که شماهم خوب بشی
انشالله ک مشکلی پیش نمیاد عزیزم خیلی ممنون بچتون چن کیلوعه؟ من ۲۹هفته ۱۴۰۰۰و خورده ای بود م ...
ممنون عزیزم...هفته پیش ۳کیلو بود میترسم وزنش زیاد بالا بره چون قراره زایمان طبیعی داشته باشم ...کدو سبزم خاننای نی نی سایت خیلی تعریفشو میدادن امشب دو تا آبپز خوردم این هفته دوباره میرم قندمو اندازه میگیرم