2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیابت بارداری چیز مهمیه با بامیه هم پایین نمیاد. رو بچت اثر منفی داره. فقط و فقط رژیم غذایی، اگه کنت ...

رژیم ک رعایت میکنم ولی بامیه رو هم خیلی از خانمای باردار شنیدم تاثیر داره 

۲۵هفته ازمایش دادم ۹۴بود دکتر گف رعایت کن نکردم ۴روز پیش دادم ۱۰۴ شده بود شمام قند داری؟

من ۳۴هفته آزمایش دادم قند ناشتام خوب بود ولی قند دوساعت بعد صبحانه ۱۴۷ بود دکترم بیخیال بود دارو نداد منم متاسفانه پیگیری نکردم...حالا تو همین سایت شنیدم کدو سبزم خیلی خوبه برای قند و همچنین در یک استکان نصف عرق شنبلیله و نصف عرق گزنه بخوری شبها خوبه ...من الان سی وهشت هفته هستم..تازه شروع کردم به این چیزا...  دعا کن برا ی زلیمانم مشکلی پیش نیاره این دیابت...انشالله که شماهم خوب بشی

من ۳۴هفته آزمایش دادم قند ناشتام خوب بود ولی قند دوساعت بعد صبحانه ۱۴۷ بود دکترم بیخیال بود دارو ندا ...

انشالله ک مشکلی پیش نمیاد عزیزم خیلی ممنون 

بچتون چن کیلوعه؟

من ۲۹هفته ۱۴۰۰۰و خورده ای بود

من بلمیه رو خیلی شنیدم ولی الان بامیه پیدا نمیشه دیروز یجا دیدم ولی اونجا فقط پنجشنبها میشه نمیدونستم خوبه وگرنه میخریدم حتما 

انشالله ک مشکلی پیش نمیاد عزیزم خیلی ممنون  بچتون چن کیلوعه؟ من ۲۹هفته ۱۴۰۰۰و خورده ای بود م ...

ممنون عزیزم...هفته پیش ۳کیلو بود میترسم وزنش زیاد بالا بره چون قراره زایمان طبیعی داشته باشم ...کدو سبزم خاننای نی نی سایت خیلی تعریفشو میدادن امشب دو تا آبپز خوردم این هفته دوباره میرم قندمو اندازه میگیرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز