2789
عنوان

لیزر جوش

240 بازدید | 11 پست

من کلاس دهمم و هم سنی هام همه صورتشون عین کف دست هست اما من جوش دارم اصلا خیلی بده حسرت ی صورت خوب. میخام لیزر جوش انجام بدم کسایی ک انجام دادن. چطورع؟  خوبه؟  من مدرسم میرم تو افتابم. درد هم دارع یا ن. میشع راهنماییی کنید

خب اگه به خاطر بلوغ باشه که باز در میاد

نمیاد؟

به نظرم یه روتین پوستی مناسب با نوع پوستت داشته باشی تا حدی کمتر میشن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزدلم اینکارو نکن بنطر من شما تو سن بلوغی و طبیعه این چیزا من خودم ی جوشایی میزدم رو بینی رو چونه رو پیشونی اصلا ی وضعی انقد ماسک و اینا میزدم ک نگو فایده داشت ولی چند روز بعد دوباره جوش میزدم ، از ۱۸ سالگی ب بعد کم کم خوب شد و خداروشکرررر الان دیگه نمیزنم اینم ی دوره ای باید صبور باشی تا بگذره فقط ور نرو با جوشات من الان بین دوتا ابرو هام چال چال شده😒😒😒😒

خب اگه به خاطر بلوغ باشه که باز در میاد نمیاد؟ به نظرم یه روتین پوستی مناسب با نوع پوستت داشته باش ...

خیلی وقته هستن💔 هر روز صورتم دارع بدتر میشه جاشون موندع و اینک هر روز منافذم بدتررر میشن

خیلی وقته هستن💔 هر روز صورتم دارع بدتر میشه جاشون موندع و اینک هر روز منافذم بدتررر میشن

خب پس برو دکتر ببین دلیلش چیه از ریشه حلش کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نهایت تا۲سال حامله نمیشی ازاینکه جای جوشات چاله بشن بهتره که جدی میگم😑دکترت بایدتشخیص بده خانوادت ن ...

باو اینجوری ن من۱۵سالمه مدرسه میرم تو افتابم و اینا

باو اینجوری ن من۱۵سالمه مدرسه میرم تو افتابم و اینا

همون جوشارو کنترل نکنی بیس سالگی میشه ۳برابر صابونارو امتحان کن تریاک زردچوبه طلا بالاخره یکیش بهت میسازه

باش اصن حق باتوعه👏