2777
2789
عنوان

بنظرتون زندگی ارزش جنگیدن داره

210 بازدید | 20 پست

واقعا بین نمیدونم ها گیر کردم 

بنظرتون زندگی ارزش داره بجنگیم برای موفقیت اینهمه تلاش میکنیم آخرش هم میمیریم من خودم کلی حدف دارم ولی میبینم تهش مردنه حس نا امیدی بهم دست میده نظر شما چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو نمیدونم ولی فکر میکنم حقم نیست زندگی نکرده از این دنیا برم حالا که اینجام میخوام زندگی کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ن عزیزم چرا ب تهش فک میکنی هنوز ک تهش نرسیده خیلی خوبه ادمی باشی ک هدف داری حداقل سربلند زندگی میکنی ‌

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اره   خونه خودت داشته  باشی  آزادی داشته باشی  بدون  اجازه پدر  یا ه ...

این اجازه گرفنتا خیلی ادمو ازار میده💔😔

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

صحبت های دکتر شکوری رو گوش کن 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

سلام نه ارزش نداره فقط باید کارخیر کرد و به مردم کمک کرد عاقبت بخیرشد

یعنی اگر موفقیتی هم داری باید به نفع مردم باشه و درخدمت مردم این تنها راه عاقبت بخیری هست راهی که پدرمرحومم تا پارسال رفت

یک ساله آسمونی شده و بخاطر کارای خیرش عاقبت بخیرشد 🖤🖤🖤😭😭😭

به این فکر کن چه بخوای چه نخوای میری تا اونجایی که میدونم فعلا چیزژ کشف نشده جلوی مرگ رو بگیره

حالا این بین یه فرصت زندگی کردنو داری چرا ازش استفاده نکنی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مگه شما از لذت خوردن پیتزا به خاطر اینکه آخرش می خوای بری دستشویی و دفعه کنی می گذری ؟ 

این شانس یکبار به هر آدم داده میشه پس لذتش رو ببر و هم براش تلاش کن هم از زیبایی هاش لذت ببر