یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیلی خوبه تک نفری ویزیت میکنه خیلیم وقت میزاره همه سوالاتو با دقت جواب میده در مورد نوبت من ...
چقدر نوبت گیریش سخته.شما چطور نوبت میگیری؟
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کلا دکتر بیشتر مورد های پر خطر رو میبینه سر بارداری قبلیم هرکار کردم نتونستم نوبت بگیرم منشی ها هم که اصلا همکاری نمیکنن خود دکتر رو دم در مطب دیدم ازش خواهش کردم بهم نوبت داد از اون زمان پرونده دارم اونجا منشی بهم نوبت میده
کلا دکتر بیشتر مورد های پر خطر رو میبینه سر بارداری قبلیم هرکار کردم نتونستم نوبت بگیرم منشی ها هم ک ...
همینطوره دکتر فوق العاده ای هستن
من عمل داشتم هر کار کردم نتونستم ازشون نوبت بگیرم.پیش دکتر دیگه عمل کردم ایشونم خیلی با تجربه بود
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
الان تو تاپیک هات دیدم فیبروم داری هرجور شده سعی کن اینترنتی از دکتر تیمورزاده نوبت بگیری واسه فیبروم که عالیه تشخیصش حتی عملش
منو چندماه پیش کورتاژ کرد با اینکه چیز خاصی نبود تا زمانی که بیمارستان بود همش میومد بالا سرم ببینه مشکلی دردی چیزی نداشته باشم خیلی در مقابل مریضش تعهد کاری داره
الان تو تاپیک هات دیدم فیبروم داری هرجور شده سعی کن اینترنتی از دکتر تیمورزاده نوبت بگیری واسه فیبرو ...
تموم شد عزیزم.عمل کردم.
پیش دکتر آریا منش.خیلی تلاش کردم از تیمورزاده نوبت بگیرم نشد
دکتر آریامنش هم عالیه واقعا اتفاقا من الان چند ماهه اقدامم، این ماه دیگه دکتر تیمورزاده بهم ...
آره ایشونم دکتر خوبیه.ده روز پیش عملم کردن.
اینجا رو شانس آوردم منشیشون از آشناهای همسرم در اومد.اذیت نشدیم.ولی بازم اصلا مثل تیمورزاده نیست خیلی راحت تره
فکر کنم کاغذ پشت در میذارن اسم بنویسی