liliholooo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 297 عنوان افکار منفی 55 بازدید | 3 پست خانما میشه کمکم کنید من چند وقتیه همش میگم نکنه بمیرم وای من میمیرم نکنه دفعه آخری باشه که میام بیرون حدودا ۲۰ روزی هست چیکار کنم رها بشم از دست این فکر منفی خسته شدم هرچقدر میخوام دوری کنم قرآن میخونم ذکر میگم ولی باز میاد تو سرم 😭😭 1402/09/17 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10462 نه بابا چه مرگیعمرت طولانی عزیزمهمه می میریم چرا انقدر ذهنتو درگیرش کردی؟!به جاش از لحظات زندگیت لذت ببر توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!
liliholooo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 297 نه بابا چه مرگی عمرت طولانی عزیزم همه می میریم چرا انقدر ذهنتو درگیرش کردی؟! به جاش از لحظات زندگ ... به خودم میگم عمرم طولانیه نگران نباش ولی بازم میاد 😢 قبلا بیشتر بود الان ذهنم رو کنترل میکنم ولی بازم گاهی میاد 😭
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10462 به خودم میگم عمرم طولانیه نگران نباش ولی بازم میاد 😢 قبلا بیشتر بود الان ذهنم رو کنترل میکنم ولی با ... اخه نگران چی هستیاول و اخر همه همینیم میمیریممهم اینه خوب زندگی کنیم تا لحظه مرگ توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!