pardeesi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 734 عنوان اصلاح سبک 235 بازدید | 12 پست سلام دوستان ایا کسی تاحالا اصلاح سبک برای پریود شدن انجام داده جواب میده یا نه... 1402/09/17 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 واسه کیستم دارم انجام میدم تازه شروع کردمبرای پریودی نمیدونماگه منظورت تنبلی تخمدانه که میگن جواب میده #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
pardeesi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 734 چجوریه میشه به منم توضیح بدین تنبلی دارم من کارگاهشو از پیج خانم تاجیک گرفتم۵۰۰تومن و تو ویس همه چیز رو توضیح میدن که چکارکنیم البته تو پستها هم هست پیج خانم فلوراتاجیک
pardeesi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 734 واسه کیستم دارم انجام میدم تازه شروع کردم برای پریودی نمیدونم اگه منظورت تنبلی تخمدانه که میگن&nbs ... البته من همه چیز رو میتونم انجام بدم جز ترک شیرینی😔خییییلی به شیرینی جات علاقه دارم مخصوصاباچایی
eskndri عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 1360 من کارگاهشو از پیج خانم تاجیک گرفتم۵۰۰تومن و تو ویس همه چیز رو توضیح میدن که چکارکنیم البته تو پستها ... چه خوبممنون گلم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 البته من همه چیز رو میتونم انجام بدم جز ترک شیرینی😔خییییلی به شیرینی جات علاقه دارم مخصوصاباچایی اون از همه بدتره چند روز اول سختهبجاش خرما بگیر بخور با توت خشک و مغزیجات گلمعزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 من کارگاهشو از پیج خانم تاجیک گرفتم۵۰۰تومن و تو ویس همه چیز رو توضیح میدن که چکارکنیم البته تو پستها ... کی گرفتی؟من از ادمین هاش پرسیدم زیر نظرش باشم چقد میشه هزینش گفت ۴ میلیونکارگاهش کجاست دیگه؟چجوری هست کارگاهش؟ #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
pardeesi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 734 کی گرفتی؟ من از ادمین هاش پرسیدم زیر نظرش باشم چقد میشه هزینش گفت ۴ میلیون کارگاهش کجاست دیگه؟ چج ... بزن خانم دکتر تاجیک پیجشون میاد من سه ماه پیش کارگاهشو گرفتم ۵۰۰وبا پشتیبانی شد یک میلیون البته بعضی پیجها قلابیه شما فقط بزن فلورا تاجیک همونه پیجشون
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 بزن خانم دکتر تاجیک پیجشون میاد من سه ماه پیش کارگاهشو گرفتم ۵۰۰وبا پشتیبانی شد یک میلیون البته بعضی ... نه همون پیج خودشه گلم از هایلات هاش هم برداشتم شماره ادمینخوب تو کارگاهش چی هست؟من الان ۴۰۰ دادم با یکی از همکاراش دارم پیش میرمبهم برنامه داده و حذفیجات رو گفته چون من مشکل آندومتریوز دارم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
pardeesi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 734 نه همون پیج خودشه گلم از هایلات هاش هم برداشتم شماره ادمین خوب تو کارگاهش چی هست؟ من الان ۴ ... همون اصلاح سبکه مثلا میگن چی بخوری نخور استرس نداشته باش وامثال اینها چیزخاصی نیس کارگاهش
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97091 همون اصلاح سبکه مثلا میگن چی بخوری نخور استرس نداشته باش وامثال اینها چیزخاصی نیس کارگاهش آهان خوب پس واسه منم همکارش همینا رو میگه بدبختی من مشکل یبوست دارم که ول کنم نیستش این ماما هم میگه که یبوست عامل اصلیشه و باید حل بشه بد شانسی منهدیگهواقعاوالا دیگهبخداامیدوارم که زودتر مشکلت حل بشهگلمعزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
pardeesi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 734 آهان خوب پس واسه منم همکارش همینا رو میگه بدبختی من مشکل یبوست دارم که ول کنم ن ... همچنین عزیزم🌺