2777
2789
عنوان

لکه بینی و آمپول روگام بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 27 پست
منم هفته ۵ رگام زدم البته من لکه بینی نداشتم یهو به خونریزی زیاد افتاده بودم و میدونستم که دیگه داره ...

شما لک سیاه داشتین یا یهو خونریزی کردین

شیاف استفاده میکردین؟؟

یادمه همون روزی که یهو لباس زیرم پره خون شد وبعدش قطع شد رفتم دکتر بهم رگام داد و شیاف.

یه دونه ش و استفاده کردم فردا حدود ظهر دوباره خونریزی شدید و  سقط.

اینا رو توضیح دادم که بگم من مشخص بود مشکلی برام پیش اومده و قراره سقط بشه پس یعنی قرار نیست شما خدایی نکرده مثل من بشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بارداری کسایی که خونشون منفی وشوهر مثبت باید مواقع لکه بینی روگام بزنن که انتی بادی تولید نکنه بع ...

یعنی روگام بزنم شاید لک قطع بشه یا نمیشه

الان چون لک بینی دارم روگام لازمه؟

بله کلا هم ربطی به قطع لکه بینی یا چیز دیگه نداره فقط برای احتیاطه که خون تو وارد خون بچه نشه وانتی بادی درست نکنه یه همچین چیزی ،وگرنه اگه خدای نکرده اینجوری بشه وانتی بادی مثبت بشه برای اینه بچه خطر نداره ولی بچه های بعدیتو که حامله بشی پس میزنه بدنت

یادمه همون روزی که یهو لباس زیرم پره خون شد وبعدش قطع شد رفتم دکتر بهم رگام داد و شیاف. یه دونه ش و ...

نه من در حد یه قطره میاد قطع میشه البته من سرخود شیاف 12ساعت کردم به نظرت دکتر برم یا نرم من دوبار سقط داشتم نمیدونم چکار کنم

بله کلا هم ربطی به قطع لکه بینی یا چیز دیگه نداره فقط برای احتیاطه که خون تو وارد خون بچه نشه وانتی ...

خونریزیم باید در چه حد باشه که روگام لازم باشه

نه من در حد یه قطره میاد قطع میشه البته من سرخود شیاف 12ساعت کردم به نظرت دکتر برم یا نرم من دوبار س ...

تجربه هر کسی متفاوته بنظرم دکتر بری خیلی بهتره.

انشالله که این دفعه صحیح و سالم نی نی تو به دنیا میاری. عزیزم توکل کن و افکاره مثبت داشته باش

تجربه هر کسی متفاوته بنظرم دکتر بری خیلی بهتره. انشالله که این دفعه صحیح و سالم نی نی تو به دنیا می ...

والله موندم به مامانم میگم میگه طبیعی است انگار فشار سنج سخن گو هس 

خونریزیم باید در چه حد باشه که روگام لازم باشه

اونو نمیدونم عزیزم بااینکه سه تا سقط داشتم ولی تا حالا بخاطر لکه بینی روگام نزدم اولی تو خونه سقط شد ده روزهم قبل سقط لکه بینی داشتم ولی تجربه نداشتم کلا نزدم خدا بهم رحم کرد ولی دوم وسومی بعد سقط زدم

تجربه هر کسی متفاوته بنظرم دکتر بری خیلی بهتره. انشالله که این دفعه صحیح و سالم نی نی تو به دنیا می ...

بری دکتر بهتره مخصوصا که تو هم سقط داشتی دیگه این دفعه مراقبت کن واسه منم دعا کن باردار بشم

یعنی اگه بزنم سقط نمیشه یا ربطی نداره 

نزنم به جنین آسیب نمیرسه به خودم آسیب میزنه؟

بری دکتر بهتره مخصوصا که تو هم سقط داشتی دیگه این دفعه مراقبت کن واسه منم دعا کن باردار بشم

انشالله توهم به زودی یه بارداری بی دردسر تجربه کنی