2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رژیم آب؟

یعنی توی این رژیم فقط آب مصرف میشه؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
اره فقط اب غذا نمیخوری

خب اخه این چطور ممکنه آدم سو تغذیه نمیگیره؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
نمیدونم والا منم دیدم که یکی از ۱۲۰ کیلو با این رژیم شده بود ۷۰ کیلو

اخه فقط بحث کم کردن وزن نیست و گرنه خب طبیعی که وقتی یک نفر غذا نخوره سریع لاغر میشه.

در کنار لاغری بعدها هزار مشکل دیگه برای بدن ایجاد میکنه که برای حل هر کدومشون مجبور میشین کلی خرج کنین تازه مثل روز اولش هم نمیشه.

یکی از مشکلات مهمی که سو تغذیه میتونه به همراه بیاره ریزش مو شدید هستش.

به نظر من اگه شروع به ورزش سبک بکنین و در کنارش یک رژیم متعادل و کم خطر داشته باشین خیلی بهتره.

باید همیشه این رو در نظر داشته باشین که هیچوقت تو هیچ کاری زیاده روی نکنین حالا هر چی که باشه.

البته این نظر من هستش و خب نظر هر کسی برای خودش محترم و همیشه گفتن صلاح مملکت خویش خسروان دانند🙏

2790
2778
2791
2779
2792