2777
2789

شوهرم کارش ی شهردیگست وقتی میادمرخصی همش ب مهمونی خونه خواهراش پیش شوهرخواهراش و پیش دوستاش اصلا واسه من وقت نمیزاره مگر بحث بشه بزور منو ببره خیابون ی چرخ بده وقتی هم میگم منم نیاز دارم میگه من شهرغریبم هیچمس رونمیبینم منومیبره خونه مادرش بعد میگه بااژانس بروخونتون منو نمیرسونه خونه گرچه ماشین نداره ولی انتظاردارم نزاره تنهابرم باهام بیاد من حساسم یاواقعا حق بامنه؟ 

🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش خستس همش حوصله نداره وقت برام نمیزاره فقط دوستداره بره سمت دوستاش و فامیلاش ی خیابون بزورمنونیبره همش غرمیزنه دیرم شد شب میخوام برم فلان جا!! پس من جی؟!!؟! من ادم نیستم بعد20روز میبینمت من تفریح نمیخوام؟ 

🕊✨🤲🏻

خسته شدم بهم اهمیت نمیده توجه نمیکنه گلایه میکنم میگ بس خستم کردی چیزیم نگم باید خودخوری کنم دیگ بریدم انگارمن ادم نیستم توهمه چی محدودم کرده ولی خودش ازاد اونقدر وابسته خانوادش تابحث میشه میگ ب مامانم میگ خواهرش بخودش اجازه دخالت میده توهمه چی حتی انتخاب محل زندگیمون

🕊✨🤲🏻

ازاول همینجور بوده؟ بعداز عقد قراره کجا زندگی کنید؟ شهری ک محل کارشه؟

قراره بریم همونشهری ک محل کارش کلا خیلی وابسته خانوادش هرچی بینمون بهشون میگ 

🕊✨🤲🏻

ازاول همینجور بوده؟ بعداز عقد قراره کجا زندگی کنید؟ شهری ک محل کارشه؟

اره من دیرمتوجه شدم نمیدونم چ رفتاری داشته باشم خستم ازرفتاراش یجابند نمیشه همش دوستداره بره بیرون همش بیقراره منم ادمم دوستدارم واسه منم وقت بزاره

🕊✨🤲🏻

قراره بریم همونشهری ک محل کارش کلا خیلی وابسته خانوادش هرچی بینمون بهشون میگ 

خب بری شهردیگه بهترمیشه هم رسیدگیش ب شما هم بعداز ازدواج وابستگیش کمارمیشه ب اونا و بیشتر میاد سمتت.

خب بری شهردیگه بهترمیشه هم رسیدگیش ب شما هم بعداز ازدواج وابستگیش کمارمیشه ب اونا و بیشتر میاد سمتت.

راجع اینکه اونجا زندگی کنیم صحبت کردیم بعد خانوادش پرش میکنن شمااونجادوام نمیارین همین شهرخودمون خونه بگیر خسته شدم یبارمیگ باشه یبارتحت تاثیرحرفای اونا میگه اینجا خونه بگیریم

🕊✨🤲🏻