nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 31280 عنوان خواهر عشقم 301 بازدید | 8 پست پیام داده ی روز هماهنگ شیم بیام ببینمت تنها باشی فقط خودت (اینا چندباری زنگ زدن بیان جلو خانواده من نذاشتن خواهرشم میگه عشق یکباره همو از دست ندین)بنظرتون چرا میخاد ببینه من و استرس دارمم هوووف هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 1402/09/17 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 31280 چی بگم بهش بگینن هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
97pishii عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 4014 چی بگم بهش بگینن کافه ای چیزی میخوای هماهنگ اوکی نمیخوایم بگو نه دا
گلگوش61 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 4520 من دوران دوستی مادرشوهرم به شوهرم گفته بود دعوتش کن خونه ببینمش من نرفتم قبول نکردم
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 31280 کافه ای چیزی میخوای هماهنگ اوکی نمیخوایم بگو نه دا چیکار داره بنظرت؟ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
97pishii عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 4014 چیکار داره بنظرت؟ قبلا دیدتت؟؟اگه ندیده شاید میخواد ببسنه و اینا.مهمتر از عشق منطقه
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 31280 قبلا دیدتت؟؟اگه ندیده شاید میخواد ببسنه و اینا. مهمتر از عشق منطقه دیده ولی حرف نزده میگه میخام رو در رو باهات حرف بزنم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
97pishii عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 4014 دیده ولی حرف نزده میگه میخام رو در رو باهات حرف بزنم نمیدونم والا شاید میخواد بکه از زندگی داداشم برو بیرون شایدم میخواد بگه ازدواج کنین خلاصه با منطق در مورد ازدواج اینا تصمیم بگیر
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 31280 نمیدونم والا شاید میخواد بکه از زندگی داداشم برو بیرون شایدم میخواد بگه ازدواج کنین خلاصه با ... نه این ابجیش من تموم کردم یکبار با داداشش زنگ زد گفت عشق واقعی یکباره خواهشا جا نزن الانم داداشش هعی میره میگه سرده اونم نیخاد بیاد باهام حرف بزنه هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖