2777
2789
عنوان

خیانت🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست
این چه منطقیه؟

منطق نیست واقعیته

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم میگم شاید نیازاش نتونستم برطرف کنم رفته مجرد بوده متاهل ک نبودیم بگم ول کردع رفته باز میخ ...

من میدونم دقیقا داری به چی فکر می‌کنی. حق هم داری. مشکل از تو نبوده، مشکل از اونه. به اینم فکر کن تو این شهر هم یه عالمه آدم هستن که کسی رو دوست دارن و باهاش رایطه‌ای ندارن ولی هنوز بهش متعهدن. شاید حرف‌های من خیلی قلبت رو به درد بیاره ولی باور کن تمام کسانی که بهت میگن نه، یه روز یا خودشون مردد بودن واسه بخشیدن یا اطرافیانشون. ازت خواهش می‌کنم اگرم خواستی ببخشی ساده نبخش. 

عجبا  حالا نریزین سرم لطفا دفاع نمیکنم  بعدم ایشون دوست پسرشه تازه اقا مبخواد بیاد خواست ...

حرف شما با حرف من مگه منافاتی داره ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
حرف شما با حرف من مگه منافاتی داره ؟

منظورم اینه اونجوری که میگین نیس شایدم هست الان دیدم که کاربر آقا هستین شما بهتر میشناسین همجنساتونو  

در مورد بقیه حرفمم بگم ببخشید نباید ریپ میزم رو پیام شما

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
منظورم اینه اونجوری که میگین نیس شایدم هست الان دیدم که کاربر آقا هستین شما بهتر میشناسین همجنساتونو ...

البته من بعدن متوجه شدم مال زمان مجردی بوده . . . برا همین نظرمو تغییر دادم .

در کل کسی که به زنش خیانت کرده بازم کرده . . . آدم باید تو ذهنش از ی خط قرمزی بگذره که به زنش خیانت کنه ، وقتی گذشت دیگه خط قرمز باقی نمیمونه براش اگه شرایطش باشه بازم انجامش میده

حالم اصلا خوب نیست😔

ولی پنج سال فقط با یکی باشی پاش بمونی همش باهاش رویا بسازی

بعد یهو بخاد خراب شه دگ چی سرم میاد

مریض شدم ب خاطر این موضوع

میگ فرصتم بده جبران میکنم 

دوباره شماها میگین باز خیانت میکنه😭😭

خودم موندمو غمای تو دلم

من گفتم حداقل یک سال نامزد باشیم فرصتش بدم ببینم چکار میخاد بکنه 

اگ کارشو یکبار دیگ تکرار کرد بزارمش کنار کلا

البته من بعدن متوجه شدم مال زمان مجردی بوده . . . برا همین نظرمو تغییر دادم . در کل کسی که به زنش خ ...

هوم اینم حرفیه 

ولی ایشون زنش نیس منطقی ترین راه به نظرم کات کردن اگه زنش بود باز با یه شرطایی میگفت بمون 

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
هوم اینم حرفیه  ولی ایشون زنش نیس منطقی ترین راه به نظرم کات کردن اگه زنش بود باز با یه شرطایی ...

منم میگم چون زنش نیستم میگم فرصتی بهش بدم

مجرد بوده حالا یه اشتباهی کرده

شاید نیاز داشته واقعا

هوم اینم حرفیه  ولی ایشون زنش نیس منطقی ترین راه به نظرم کات کردن اگه زنش بود باز با یه شرطایی ...

منطقیه 👌