2777
2789
عنوان

خیانت🤐

407 بازدید | 35 پست

خدایی موندم چکار کنم

کمکم کنین

بعد از ۵ سال واقعا سخته بخام فراموش کنم ک اصلاااا بگم فراموش نمیشع

من میگم حالا اومدم قبولش کردم

بعد من چجور میتونم همش کنترلش کنم 

برم تو پیجش 

سیمکارتشو عوض کنه

دوباره میگم اون اگ بخاد خیانت کنه راحت میتونه

میگم معلوم دوباره خیانت میکنه بهم یا ن

دوباره میگم شاید یه اشتباهی کرده دگ تکرارش نکنه پشیمونه

بین دوراهی موندم😔

هزار فکررررر میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که خیانت کرده بازم میکنه ، یا کنار بیا یا جدا شو

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

من رابطه ۶ ۷ساله رو مجبور شذم تموم کنم

بارها خیانتشو بخشیدم

بارها خیانت کرد

در اخر خودش بهم گفت برو بهتر از تورو پیدا کردم 

نبخش

قبل اینکه ترکی شی ترک کن

ادمی که یبار یه کاریو کرده بازم میکنه

الان نکنه بالاخره یه روزی میکنه

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
کسی که خیانت کرده بازم میکنه ، یا کنار بیا یا جدا شو

من بهش گفتم یه بار دیگه ببینم مساوی میشه با طلاق 

خیر ندیده تو مجردی رابطه جنسی داشته اگه میدونستم هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم باهاش ولی چون مال گذشته بوده چیزی نگفتم

رابطه در چه حدیه؟ دوست نامزد یا همسر؟

پنج سال دوست بودیم

بعد این همه سال خیانت کرد گفت تموم کنیم 

بعد از یک ماه برگشته میگ نمیتونم فراموشت کنم اگ میتونی ببخش من با خانوادم صحبت کنم بیام خاستگاری

من بهش گفتم یه بار دیگه ببینم مساوی میشه با طلاق  خیر ندیده تو مجردی رابطه جنسی داشته اگه میدو ...

نه اگه مال قبل ازدواجه که نه ، شما میگی خیانت ، وقتی نبودی چجوری بهت خیانت کرده . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
پنج سال دوست بودیم بعد این همه سال خیانت کرد گفت تموم کنیم  بعد از یک ماه برگشته میگ نمیتونم ...

ببین عزیزم منطقی‌ش اینه که تا خانواده نمی‌دونن فرار کنی ولی هیچکس جای شما نیست‌ ممکنه تکرار نکنه و ممکنه تکرار کنه‌ فقط بدی‌ش اینه که وقتی بقیه بدونن، خیلی خیلی سخت‌تره برات که ازش جدا شی. 

برو مشاور و بیین چی میگه ولی منطقی‌ترین جواب اینه تا کسی خبری نداره، جدا شی. امیدوارم بهترین‌ها برات اتفاق بیفته عزیزم‌

من رابطه ۶ ۷ساله رو مجبور شذم تموم کنم بارها خیانتشو بخشیدم بارها خیانت کرد در اخر خودش بهم گفت ب ...

حالم خیلی بدههه خیلیییی

ولی الان اومده اینجور گفته نمیدونم چکار کنم

بین دوراهی موندم

خیلی دوسش دارم

ولی ب خاطر خیانتش هم یه حس بدی دارم همش دارم فکر میکنم

میگم شاید همین دفه یه اشتباهی کرده دگ تکرار نکنه میبخشمش

دوبارع میگم نکنه باز بره

روانی شدم😭

ببین عزیزم منطقی‌ش اینه که تا خانواده نمی‌دونن فرار کنی ولی هیچکس جای شما نیست‌ ممکنه تکرار نکنه و م ...

نمیدونم

میگم شاید نیازاش نتونستم برطرف کنم رفته

مجرد بوده

متاهل ک نبودیم بگم ول کردع رفته باز میخاد برگرده

بازم نمیدونم