2777
2789
عنوان

کنکوریا 🥺🤍

97 بازدید | 10 پست

#انگیزشی_کنکور

اینهمه وقت رو هدر دادی هیچ 🥲🖤

اینهمه کتاب خریدی و هزینه کلاس دادی هیچ 🙄👊🏽

اینهمه خودتو خسته کردی و به همه گفتی کنکور داری اینم هیچ 🤷🏼‍♂⏱

فقط یه لحظه ازت میخوام به روزی که نتایج اعلام میشه فکر کنی 🤩🔥

اگر لبت خندون شد که خوشابحالت 😄🤍

اگر نه باید بگم تو یکسال  عمرتو ، وقتتو ، پولتو ، اعتماد خانوادت بهتو ، جوونیتو هدر دادی 😶🙌🏽

۳۶۵ روز الکی وقت نزار رو کاری که بی هدفه رفیق

یا کاریو مردونه تا تهش برو یا اصلا سمتش نرو ⚡️🪴

اوکی میگیم اصلا این مدت رو مشکل داشتی نخوندی مریض بودی اصلا

ولی دیگه این چند ماهو بالا غیرتاً بخون !🌩

منم کنکوریم.

مشکلم استمرار نداشتن و زود خسته شدنه. کاش بخونم یکم

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

منم کنکوریم. مشکلم استمرار نداشتن و زود خسته شدنه. کاش بخونم یکم

عزیزم من خودم مشاور کنکورم 

علت نخوندنت چیه 

ترس از قبول نشدن ، علاقه به خودندن نداشتن 

علتش چیه ؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم من خودم مشاور کنکورم  علت نخوندنت چیه  ترس از قبول نشدن ، علاقه به خودندن نداشتن&n ...

علاقه دارم ولی مدام ی اتفاقی میوفته ک دو سه روز از درس خوندن میوفتم. از طرفیم صبح زود بیدار نمیشم برا همین زمان زیادی و از دست میدم

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

علاقه دارم ولی مدام ی اتفاقی میوفته ک دو سه روز از درس خوندن میوفتم. از طرفیم صبح زود بیدار نمیشم بر ...

رشته ت چیه ؟

این که میگی مدام به اتفاق میوفته بخاطر اینه که خودت نمیخوایی بخونی و دنبال بهونه ای 

رشته ت چیه ؟ این که میگی مدام به اتفاق میوفته بخاطر اینه که خودت نمیخوایی بخونی و دنبال بهونه ای&nb ...

اخه من ی هفته ک مهمون داشتیم و درگیر کارای عقد داداشم بودیم هفته بعدش سرماخوردم هفته بعدش پریود شدم این هفته هم ک دوباره قراره مهمون بیاد دیگ واقعا دلسرد شدم

انسانیم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز