2777
2789
عنوان

درد کمری که علتش گرفتگی عضلات باشه

1311 بازدید | 12 پست

چطوریه ؟؟یعنی منظورم اینه که دردش شدیده ؟؟ فرقش با درد مهره و دیسک چیه ؟؟

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزی که دیسکم زده بیرون  سه تا دکتر بی سواد گفتن گرفتگیه و هی آمپول اشتباه میدادن هرچی اصرار میکردم  گرفتگی نیست باور نمی‌کردن آخرم خودم رفتم ام ار ای 

اگه دیسک شدید بزنه بیرون دردش تو پا و باسن میاد گزگز داره دردش خیلی وشتناکه  اما درد گرفتگی خیلی کمتر ه با آمپول باز کننده عضلات خوب میشه 

اگه خیلی سابقه گرفتگی و درد کمر داری بهتره ام ار ای بدی 

گرفتگی معمولا به خاطر یه حرکت ناگهانی اتفاق میوفته و دردش شدید اما دیسک دایمی میشه اما برای اینکه تشخیص بدن ...

اگه بعد دوروز هنوز کمی درد موقع خم شدن یا پاشدن باشه یعنی علتش چیز دیگه ایه ؟؟ دکتر خوب نمیشناسم متاسفانه

اگه بعد دوروز هنوز کمی درد موقع خم شدن یا پاشدن باشه یعنی علتش چیز دیگه ایه ؟؟ دکتر خوب نمیشناسم متاسفانه

دو روز که ممکنه عضلات کامل شل نشده باشد حداقل یک هفته زمان نیاز داره ماساژ خیلی موثر و آمپول شل کننده عضلات که دکتر باید تشخیص بده

اگر تهران هستید پیشنهاد میکنم برید کلینیک سینوهه روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

کاربر آقا
من روزی که دیسکم زده بیرون  سه تا دکتر بی سواد گفتن گرفتگیه و هی آمپول اشتباه میدادن هرچی اصرار ...

خودم مشکلی ندارم 

دکتر رفته چهار تا آمپول زد بعد دوروز هنوز درد داره یکم ،،یا مثلا زیاد وایمیسته دردش زیاد میشه عکس نگرفته 

خودم مشکلی ندارم  دکتر رفته چهار تا آمپول زد بعد دوروز هنوز درد داره یکم ،،یا مثلا زیاد وایمیس ...

من سابقه گرفتگی دارم دردش زود خوب میشه هر چند که دکتر می‌گفت یه هفته صبر کن ولی دردی که تو پا می‌کشه حتما ام ار ای میخاد 

من روزی که دیسکم زده بیرون  سه تا دکتر بی سواد گفتن گرفتگیه و هی آمپول اشتباه میدادن هرچی اصرار ...

منم از همین میترسم که مشکل دیسک باشه ،،چون عکسم نگرفته 

منم از همین میترسم که مشکل دیسک باشه ،،چون عکسم نگرفته 

حرف دکترا ول کنید ام ار ای نه اشعهه داره نه ضرری 

قشنگ مطمین می‌شید  دیسک تو مراحل خفیف آدم بفهمه مراعات می‌کنه بدتر نمیشه 

حرف دکترا ول کنید ام ار ای نه اشعهه داره نه ضرری  قشنگ مطمین می‌شید  دیسک تو مراحل خفیف آ ...

بله... مشکل اینجاست شغلش طوریه که همش ایستادست ،، یا مثلا وسایل سنگین زیاد جابجا میکنه 😓