2777
2789
عنوان

سقط جنین

104 بازدید | 8 پست

بچه ها لطفا لطفا لطفا فقط اگر راهکاری دارین بگین ، هر ادمی خودش شرایط زندگی خودش رو بهتر میدونه و گناه به دنیا اوردن این بچه از سقط کردنش خیلی بیشتره چون واقعا شرایط زندگیم بده و یه بچه ی یک ساله دارم ، مراقبت هم کردم قرص هم خوردم اما ... (جهت پیشگیری از جمله ی میخواستی مراقب باشی و..)

بیبی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد ازمایش دادم بتام هزار بود 

لطفا بگید چکار کنم ؟! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست خوبم منم توشرایط شمام.دوسه روزه متوجه شدم باردارم اصلا شرایطشو ندارم به سرم زد سقط کنم ولی ازخدا ترسیدم که تلافی کنه ویه چیزی بشه.شمام سعی کن کناربیای

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      
دوست خوبم منم توشرایط شمام.دوسه روزه متوجه شدم باردارم اصلا شرایطشو ندارم به سرم زد سقط کنم ولی ازخد ...

منم سنم کم یه بچه هم دارم به تازگی یه مشکلی هم برامون پیش اومد که همه چیزمون رو از دست دادیم و از صفر شروع کردیم نمیدونم الان اینو کجای دلم بزارم 

ای خدا حکمتت رو شکر من چشم انتظارم که باردار بشم ولی زود پریود میشم از استرس  از این ورم خدا, ...

منم همینو میگم ، میگم خدایا منی که تو این شرایط گیر کردم و نمیخوام بهم دادی ،خب میدادی به اون کسی که چشم انتظار یه بچس 

منم همینو میگم ، میگم خدایا منی که تو این شرایط گیر کردم و نمیخوام بهم دادی ،خب میدادی به اون کسی که ...

انشالله خدا یه راه رو جلوی پات بزاره وشرایطت خوب بشه تا سقط نکنی عزیزم 

بخدا تمام کارهای خدا حکمتی داره که ما بیخبریم