2777
2789
این تاپیک رو بخونید تا جواب سوالتون رو پیدا کنید؛ در واقع همه‌چیز به دیدگاه شما و شخصیت همسرتون بستگ ...

نداشت چک داشت براش طلاهامو فروختم 3 سال سرکار نمی رفت سرویسمو فروختم پول ریختم حساب اون پولا برگشت نکرد گفتم عیب نداره برای زندگیم کردم الان با ماهی 10 تومن این ی تومن رو مثل صدقه بهم میده یعنی هفته ایی 250 میزنه ی موقع بگم لباس ندارم سرم داد میکشه من چیکار کنم من با پول پدرم ماشین خریدم زیر پامونه تا حرفی بین ما میشه اولین فوشی میگه تخ.. سگ.. قدر نمیدونه الانم میگه کفش ندارم یا این 8 سال افتادم ک همه اش میگفت ب من چ لباس نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه خرج و مخارجش با شوهرش دیگه 

باشه... 1تومن اخه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

از در خونه میری بیرون 1دونه شومیز میخری 500تومن 🤦‍♀️ ارزونترین چیز

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

باشه... 1تومن اخه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  از در خونه میری بیرون 1دونه شومیز میخری 500تومن 🤦‍♀️ ارزونت ...

خب شاید همون شومیز رو با همسرش می‌خره... من خودم هر چی نقد بیاره خونه ازش میگیرم ولی تازگیا زرنگ شده 🤣🤣🤣🤣 میده دوستش اونم میزنه کارتش هر روز نقد نمیاره

خدا جونم مراقب فرزندانم باش
حقوقش ماهی 10 باشه ماهی ی تومن بهت بده تو جیبی چی؟ 

وقتی میگن شوهرنکن  اینجاشو میگند 

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️