پدرم ۲۰۰ میلیون بده میدمش دست همسرم باهمدیگه براش برنامه ریزی می کنیم دیگه زندگی مشترک من و تو نداره
اخه شوهرم بی اندازه ولخرجی من میگم خونه مونو بازساری کنیم کفو سرامیک کنیم ک موکته فرش بگیرم چون فرشام مال 20 سال پیش مادرشوهرمه اون میگه بخوریم بچرخیم من مخالفم و بحثم میشه باهاش
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه بار گفتم نمیدم گفت من حمایتت کردم درحالی که من مجرد بودم شاغل بودم ولی با ازدواج از همه چی جامعه دور شدم و عقب افتادم حالا هیچ دوستی ندارم ولی چون اون توی جامعه بوده و آشنا زیاد داره برای من کسایی که پروژه دارن معرفی میکنه و از اون طرف حداقل نصف درآمدم رو میگیره یه بار نخواستم بدم گفت یکی تو فامیلمون اینطور بود طلاقش دادن
از حقوقت برا خودت وبچه هات خرج کن،میتونی یارانه رو هم جدا کنی الان مخارج زندگی باشماست یعنی؟؟؟گوشت ...
تو خرج خونه هم شریکیم بعد که چیزی میگم واسه تو زندگی دارم خرج میکنی میگه داری واسه زندگی و بچه ها خرج میکنی نه من ؟! من کارم سکوته بیخیال دیگه حال ندارم حتی بهش فکر کنم به خودش و خانواده اش ...فقط محتاج دعام
من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست
یه بار گفتم نمیدم گفت من حمایتت کردم درحالی که من مجرد بودم شاغل بودم ولی با ازدواج از همه چی جامعه ...
عزیزم پیج ابولفضل طهان ت اینستا ونگاه کن خیلی راه گشاست بعدم ازحقوق ت کم کم ت زندگی کمتر خرج کن از یه تومن دوتومن ازش پول بگیر تاعادت کنه کم کم براخودت آشنا دست وپاکن بالخره باهاشون کارمیکنی باهاشون باب آشنایی رو اغازکن شماره شون ر بگیر بگو برام کاربیارین تاشما کاملا زیر سلطه همسرتون نباشین