2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

178 بازدید | 15 پست

هر وقت که تاپیک زدم خداراشکر هیچکدوم نیومدین هیچی بگین فقط میخواستم بیام اینجا تا حداقل با خودم دردودل کنم من اولین تراز آزمون قلم چی ۵۹۲۱ شدم و دومین تراز ۵۱۸۸ سومین تراز ۵۹۳۰ چهارمین ۵۶۰۰ و امروز ۵۵۰۰ شدم کلاس نهمم و هدفم نمونه هست اما خب با وضعیت من اصن امکان نداره دوست دارم بمیرم خانواده ام دلگرم میکنن آدمو اما به دروغ مشخصه تو دلشون ناراحتن خودم دارم از بین میرم هر شب با کابوس و صدای ضربان قلبم از خواب بیدار میشم یه شبایی شده تا خود صبح گریه کردم و صبح با چشمای پف کرده میرم مدرسه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه وقتی میبینم  غصه چه چیزارو میخورن با خودم میگم کاش منم همینقدر بود ن بیشتر از سنم

اره عزیزم درسته 

ولی هر سنی غم و غصه ی خودش رو داره فداتشم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  

عزیزم بزار یه چیزی بهت بگم منم مثل تو بودم الان کلاس دهمم واسه آزمون نمونه شرکت کرده بودم و قبول هم شدم و حتی یه هفته هم رفتم ولی دیدم جو رقابتی خیلیییی بالاست و نتونستم بمونم الانم دارم تو مدرسه عادی درس میخونم. به عنوان کسی که این راهو رفته بهت میگم که مدرسه هیچ تاثیری نداره آدم اگه درسخون باشه تو هر مدرسه ای می‌تونه درس بخونه(البته این نظر شخصی منه)

کاش دغدغم درس خوندن بود

عزیزدلم امیدوارم دغدغه تو هم حل شه اما در حال حاظر این دغدغه منه و برام مهمه تو هم دغدغه ات برای یک کسی که مسیر تو رو رفته باشه براش خیلی زیاد کوچیک باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز