2821
2789
عنوان

کراشم

206 بازدید | 42 پست

حدود ۱/۵سال روی رفیق داداشم کراش زدم و همکار داداشمم هست مغازه رو به روی داداشمه. اون اوایل خیلی نگاهم میکرد و دروغ چرا منم نگاش میکردم و متوجه نگاه های یواشکیش بودم. ولی همش در حد نگاه کردن بود. الان بعد ی مدت رفتم مغازه داداشم و خیلی معمولی رفتار کردم. اونم معمولی بود رفتارش. درصورتی ک دلم بدجور میخوادش و دلم میخواست ساعتها بشینم نگاش کنم و فقط برام بخنده. ولی نمیشه چون داداشم هست. بنظرتون اگ بهش زنگ بزنم و خودمو معرفی کنم و بگم بهش بریم بیرون کار اشتباهیه؟واقعا تو این مدت بجز اون چشمم کسیو ندیده. میشه کمکم کنید ک چیکار کنم؟

من ۲۶سالمه اون ۳۲سالشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون بچه نیست بخواد خودش اقدام میکنه. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
میترسم بگم بهش😄اصن چطور بگم بهش؟بگم داداش من رفیقتو میخوام؟

ب داداشت صمیمی نیستی؟

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
وای نهههههههه اینکارو نکن . پشیمون میشی قطعا  به حرف این  مثلا روشن فکرا هم گوش نده . تو ...

شمارشو دارم. یبار تو روبیکا بهش پیام دادم ولی خودمو معرفی نکردم فقط گفتمش ک ازت خوشم میاد و میخوام باهات اشنا بشم. اول خو سین کرد جواب نداد😄بعد گفتمش میشه جوابم بدی گف سلام شرمنده😄منم اکانتمو پاک کردم😄

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792