hadismidwife مدیر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 49 پست سوال دارید بپرسیدراهنمایی میکنم اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓 1402/09/17 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 برنامه هم می نویسید؟ هزینه مشاوره شما چقدره؟ اره مشاوره کامل۳۵۰ اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
patience2 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1632 میشه یه تاپیک جامع بزنید و بگید سه ماه چیکار کردید قبول شدید ؟ دلم خیلی گرفته کمک لازمم
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 میشه یه تاپیک جامع بزنید و بگید سه ماه چیکار کردید قبول شدید ؟ دلم خیلی گرفته کمک لازمم عزمم و جزم کردم برنامه سنگین نوشتم از خوابم زدم و پیوسته خوندم فصلای هر درسو بین ماهای مختلف تقسیم کردم و تست زدم ازمونارو تو خونه زدم ولی با تحلیل کامل از برنامه ypt استفاده کردم برای مدیریت زمان و افزایش تایم مطالعم اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
patience2 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1632 عزمم و جزم کردم برنامه سنگین نوشتم از خوابم زدم و پیوسته خوندم فصلای هر درسو بی ... برنامه ypt چیه ؟ برای ریاضی چه کتابی و چجوری خوندید ؟
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 برنامه ypt چیه ؟ برای ریاضی چه کتابی و چجوری خوندید ؟ مهروماه و فیلمای مقدم نیا اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
_queen_of_queens عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2171 مهروماه و فیلمای مقدم نیا سلام خسته نباشیدمن پایه خوبی دارم برای درساولی هی خوابم میگیره کاپوچینو خوبه برای خواب؟و اینکه چیکارکنیم نهایی زبان لیستنینگشو خوب بدیم؟
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 سلام خسته نباشید من پایه خوبی دارم برای درسا ولی هی خوابم میگیره کاپوچینو خوبه برای کمبود خواب؟ و ... اره یچیز کافئین دار بخورروزی یه فایل لیسنینگ تا نهایی گوش بده و سوالاشوحل کن اهنگ انگلیسی گوش بده و متنشو بنویس بعد تو گلگل چک کن ببین چقدر درست نپشتی اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
_queen_of_queens عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2171 اره یچیز کافئین دار بخور روزی یه فایل لیسنینگ تا نهایی گوش بده و سوالاشوحل کن اهنگ انگلیسی ... از کجا فایل لیستنیتگ پیدا کنم؟
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 از کجا فایل لیستنیتگ پیدا کنم؟ از گوگل اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
نیلدوس عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 4280 ببخشید مامایی با چه رتبه ترازی قبول میشیم؟ 🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 ببخشید مامایی با چه رتبه ترازی قبول میشیم؟ بسته به شهرت داره ترازم که هر سال متغیره بسته به شهر هدفت بگو تا حدود رتبه رو بت بگم اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
نیلدوس عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 4280 بسته به شهرت داره ترازم که هر سال متغیره بسته به شهر هدفت بگو تا حدود رتبه رو بت بگم رشته مورد علاقم فیزیوتراپیه منطقه ۲ روزانه وشهریه پرداز چقدر قبول میشم؟ 🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 رشته مورد علاقم فیزیوتراپیه منطقه ۲ روزانه وشهرهای پرداز چقدر قبول میشم؟ خب چه شهری؟ اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓
hadismidwife مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1194 همدان امسال تا جایی که خبر دارم نهایتا ۴۵۰۰ منطقه دو گرفته ولی کرمان و لرستان تا حدود رتبه ۵۰۰۰ هم گرفتن ولی کلا فیزیو زیر ۵۰۰۰ میگیره مگه اینکه بری زاهدان اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻🎓