2777
2789
اون دخترا خودشون رفتن و بی تقصیر نیستن  تتلو هم مقصره  ...... ولی به هر حال نباید اعدام ب ...

شما دیدی خودشون رفتن؟ 😒 همه میرن میگن بیا به من تجاوز کن؟ اونی که خودش میره همه چیو قبول داره تجاوز یعنی به زور باهاش رابطه بگیری

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس الان وکیل وصی پیدا کردن که شاکی شن؟

نمیدونم پیگیر خبر تتلو نیستم اصلا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

باورم نمیشه  یه عده مذهبی هم ازش دفاع میکنن

این خانوم به قول خودش چون حرامه نه آهنگاشو گوش داده نه فیلماشو دیده خبر نداره اون آشغال چه کثافتیه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خدا عقل و شعور داده 

راه  و چاه و هم معلوم کرده

درسته آدم خطا میکنه ولی

این دیگه بیش از حد خطا کرده

هیچوقت هم نخواست خودش و اصلاح کنه

پس دلتون براش نسوزه

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

شما دیدی خودشون رفتن؟ 😒 همه میرن میگن بیا به من تجاوز کن؟ اونی که خودش میره همه چیو قبول داره تجاوز ...

من طرفدار تتلو نیستم . آهنگاشم گوش نمیدم 

فقط با همه رابطه نداره و تجاوز نکرده .  ولی مشکل روانی داره کتکشون زده ..... به هر حال هر دو طرف مقصرن تتلو بیشترر 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
ببخشید غنا یعنی چی

موسیقی 

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
این خانوم به قول خودش چون حرامه نه آهنگاشو گوش داده نه فیلماشو دیده خبر نداره اون آشغال چه کثافتیه

داره میگه سادگی کرده یعنی میدونه چه بیشعوری هستن

ودلش هم براش میسوزه

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

واقعا دارید از کی تعریف می کنید؟ فحشاشو شنیدی؟ کلیپایی که واسه مامان خودش ساختو دیدی؟ چه فحشایی داده ...

من به هر انسانی امید دارم.

هو انت.

من برلی هر آدمی توی این دنیا دعا میکنم خدا هدایتش کنه.

حر باعث و با نی عاشورا بود ولی توبه کرد.

الهی همه انسانها توبه کنن.

من ازش هیچ دفاعی نمیکنم چون اصلا ندیدم و نشنیدم کلیپها و اهنگاشو.چون اجازه نمیدم کسی پیشم از کسی غیبت کنه.

ولی کلا برای همه جوونا که منحرف شدن دعا میکنم

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
از رو سادگی 😐😐😐😐 دلت واسه اوناییکه افتادن به دام این بی همه چیز نمی سوزه اگه بخوایم اینطور بگی ...

نه نه اصلا.

من کاملا موافق مجازاتشم.

منطورمو متوجه نشدی.

میگم کار خوبی کرد اومد ایران.

ببین اگرم جرمهاش در حد اعدامه بازم عاقبتش بخیر میشه.

اگه اونجا نیموند هی مواد میزد و بازم گناه میکرد جلوی این گناههای ناجور رو بگیری سود کردی.

الان اگرم اعدام بشه بازم به نفعشه این دنیا آدم مجازات بشه بهتره تا همش لمونه واسه اون دنیا.

وای خدا یکیو پیدا  کردممممم  امیدوار شمم به تفکرشش   بقیه ک حکم اعدام میدن

عزیزم.

من خودم رو در جایگاه قضاوت بنده های خدا نمیدونم.

فقط همیشه دعا میکنم خدا کمک کنه به هممون و هدایتمون کنه عاقبت بخیرمون کنه.همه ما گناهکاریم فقط گناهامون باهم فرق داره.

یکی اهل قضاوته یکی دل میشکنه یکی بی حجابه یکی بددهنه یکی ناشکره و...

من هبچوقت از هیچکسی ناامید نمیشم.مگر از یه سری اشخاص که حالا اینجا جاش نیست بگم.

2790
2778
2791
2779
2792