2777
2789
عنوان

کیف پول

292 بازدید | 8 پست

سلا من میخوام از کیف پول تراست ولت اتریوم انتقال بدم به صرافی‌نوبتیکس 

فقط اینکه باید نوع شبکه هردو یکی باشه تا ارز دیجیتالم‌ازبین تره

من الان از کجا بفهمم شبکه اتریوم که تو تراست ولت دارم چیه؟

من پارسال این ارز رو خریدم 

و تاالان اصلا فروش نداشتم واس همین نمیدونم

ممنون میشم اکه بلدید راهنمایی کنید

شبکه اصلی اتریم در تراست ولت erc20 هست از رنگ اتریم هم میتونید بفهمید شبکش چیه  برای اطمینان بیشتر یه شات بدید از کیفتون

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
شبکه اصلی اتریم در تراست ولت erc20 هست از رنگ اتریم هم میتونید بفهمید شبکش چیه  برای اطمینان بی ...

سلام ممنون از راهنماییتون. دیگه خودم قبلش متوجه شدم و فروختم

ولی واس سولانا رو نمیدونم 

و یه گزینه داره به اسم Memo

اون دقیقا چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ممنون از راهنماییتون. دیگه خودم قبلش متوجه شدم و فروختم ولی واس سولانا رو نمیدونم  و یه ...

بطور کلی ممو یه شناسه اختصاصی هست که برای تفکیک تراکنش ها استفاده میشه برای درک بهتر تو گوگل سرچ کنید متوجه میشید

در نوبیتکس برای سولانا ممو نیاز نیست در تراست ولت فقط آدر کیف سولار نوبیتکس رو بدید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بطور کلی ممو یه شناسه اختصاصی هست که برای تفکیک تراکنش ها استفاده میشه برای درک بهتر تو گوگل سرچ کنی ...

اها ممنون

من میخوام‌واس دخترم که الان پنج شیش ماهشه هم تو بورس سهام بخرم و اگه بسه ارز دیجیتال هم‌بخرم مثلا هرچند وقت یبار هی اضافه کنم بهشون

و بمونه واس بیست ساله دیگه که بزرگ شد

شما چه سهم هایی و چه ارزی رو پیشنهاد میدید؟

مثلا همین‌سولانا خوبه؟

اها ممنون من میخوام‌واس دخترم که الان پنج شیش ماهشه هم تو بورس سهام بخرم و اگه بسه ارز دیجیتال هم‌ب ...

بطور قطعی نمیشه گفت این بازار های مالی مثل ارز دیجیتال و بورس دارای سود و ضرر هستند اگر آدم ریسک پذیری نیستید نباید به این بازار ها ورود کنید

برای بورس اگر بلد نیستید پولتونو در صندوق های تضمین بذارید که اصل سرمایتون رو هر اتفاقی افتاد بتونید پس بگیرید

و اما ارز دیجیتال قابل پیشبینی نیست و برای دراز مدت نمیشه روش حساب کرد چون هیچ پشتوانه مالی ندارند