2777
2789

الهی خداخودش نجاتت بده🤲🏻📿📿📿

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو برزخم . شاید مردن بتونه کمی‌ آرومم کنه.. اونم شاید  واسم دعا کنید

مردن تازه اول بدبختیه، اوجا آرزو میکنی برگردی

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
من و خدا حساب بی حسابیم شاید من طلبکار باشم..

عه؟😏 میشه یاد من هم بدی چیکار کردی براش؟

آخه تا جاییکه یادمه خدا بی نیازه و کسی نمیتونه چیزی بهش اضافه کنه یا کاری براش کنه که خودش نتونه😊

اگر مشکلی هم برامون پیش بیاد و صبوری کنیم باز هم این ماییم که داره تو کوره مشکلات ساخته و خالص میشه،

اگر نمازی هم میخونیم برای خودمونه چون هم این دنیا هم اون دنیا به شدت بهش نیاز داریم و همینطور بقیه کارها،   همه چیز مثل بومرنگ به خودمون بر میگرده

اگه زندگی و بدبختی های منو بشنوی خودتم میگی کاش بمیره تا یکم آروم بشه کلا هر کس زندگیمو میدونه دلش ...

هر کدوممون یه سهمی از سختی ها و بدبختی ها داریم که اونم دلائل خودشو داره ولی

یه نفرو میشناسم خیلی کوچیک بود مادرش رو ازدست داد، تو جوونیش پدرش رو از دست داد چند سال بعدش برادر بزرگشو ازدست داد و بعد اون هم با یه برادر دیگه‌ش که خیلی بهش وابسته بود خارج از کشور دعوت بودن باهم میرن ولی برادرش و پسرای خودش رو که همراهشون بودن رو به غیرانسانی ترین وجه ممکن میکُشن

و غارتشون میکنن و... ولی هیچ وقت کار مردم رو پای خدا ننوشت و آرزوی مرگ نکرد،

و اونقدر صبوری کرد که هر که شناختش از این همه قدرت و استقامتش انگشت به دهن شد، شناختیش؟

از اون بیشتر سختی کشیدی؟

از بچه های غزه چی از اونا بیشتر سختی کشیدی؟

نه من تو رو میشناسم نه تو منو، خب یه کم از سختیات بگو شاید سبک شدی شاید بهت حق دادم

ارزوم منم اینه بمیرم

یعنی نمیخوای چیزی رو تغییر بدی که دیگه همچین آرزویی نداشته باشی؟ یا تلاش کردی و نشد؟ مثلا چیکارا کردی؟ یکی به دو نمیکنم هااا  اگه دوست داشتی بگو

هر کدوممون یه سهمی از سختی ها و بدبختی ها داریم که اونم دلائل خودشو داره ولی یه نفرو میشناسم خیل ...

بیشتر سختی کشیدم خیلی بیشتر

غم از دست دادن نزدیکان ‌ و اینا چیز عادیه 

واسه همه هست

عزیزم فقط واسم دعا کنید .. من فقط۲۲ سالمه

ولی انقددد بدبخت شدم و کشیدم ک بابام میگف نمازی نیس ک من بخونم ‌ و نگم خدا چیکار کردم ک داری منو با بچم امتحان میکنی

دختر خیلی معتقدی بودم ولی چ کنم ک هرچقدر التماس کردم بهشون کمکم نکردن. کربلا رفتم .. گفتن دعا زیرقبه مستجابه … ولی من شدم درس عبرت واسه همه.. کاش بدبختیام واسه خودم بود.. همه میدونن همه شادیمو میکنن

بیشتر سختی کشیدم خیلی بیشتر غم از دست دادن نزدیکان ‌ و اینا چیز عادیه  واسه همه هست عزیزم فق ...

خیلی کلی گفتی چیزی نفهمیدم، کاش میتونستم کمکی کنم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز