2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن

99 بازدید | 8 پست

خانما شما چن وقتشون بود بچه هاتونو از پوشک گرفتین دختر من ۲سال و۳ماهشه ۳روزه از پوشک گرفتمش جیششو اصلا نمیگه خودم زودبزود میبرمش دسشویی جیش میکنه اما بازم تو خونه هم جیش میکنه،چند جا خونه رو که جاهای سخت واشه آبکشی هستو جیشی کرده😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک به دوسالگیشون بود که میدیدم امادگی کامل رو دارند اما خب شرایط رو نداشتیم و دو سالگی از پوشک گرفته شدند توی دو سه روز

قبلش با دیدن انیمیشن و نمایش و کتاب و ... امادگی پیدا کرده بودند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

نزدیک به دوسالگیشون بود که میدیدم امادگی کامل رو دارند اما خب شرایط رو نداشتیم و دو سالگی از پوشک گر ...

آمادگی یعنی چجوری؟دختر من شب تا صبح جیش نمیکنه،صحبتم میکنه،اما نمیگه جیش دارم.خودم هر ۲۰ دیقه میبرمش دسشویی جیش میکنه.

از کی جیششونو میگن؟،آخه من یکمی وسواس دارم رو نجس بودن خونه

هر بچه ای فرق داره

من نقطه ای از خونم تمیز نبود چندین ماه زمان برد.بغذ همه جا رو آب کشیدم به سختی

یکی ممکنه یه هفته یاد بگیره یکی ۵ ۶ماه

آمادگی یعنی چجوری؟دختر من شب تا صبح جیش نمیکنه،صحبتم میکنه،اما نمیگه جیش دارم.خودم هر ۲۰ دیقه میبرمش ...

قبل از خواب زیاد بهشون مایعات ندید،همراهیشون کنید برن سرویس،بعد از بیدار شون هم همینطور

انیمیشن های موزیکال جذاب،کتاب،اسباب بازی و ... مرتبط رو براشون تهیه کنید ، تایم طولانی بدون پوشک بیرون از منزل نباشید ، تشویق کنید وقتی سرگرم بازی مورد علاقه شون هستند مدام یاداوری نکنید و نپرسید جیش داری؟ تایم سرویس رفتن ها رو مدیریت کنید و ...  

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱