2777
2789
عنوان

زمین خریدیم

162 بازدید | 10 پست

زمین کشاورزی ورثه ای بود من سهم یکی ازورثه رو خریدم حالا دیروز که داشتم سند رو میخوندم دیدم توش خانه های دهقانی به همون پلاک ثبتی هم نوشته شده

تو برگه ما نوشته شده تمام سهم الارث فلانی به من واگذارشده الان یعنی من هم ازخانه ها سهم میبرم یافقط زمینه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره زده اینطور مثلا شماره ۱۲۳۴۵پلاک ثبتی

خب اگه اون خونه خا سند جدا داشته باشه دیگه خودش پلاک ثبتی جدا داره یا اگه سند نداشته باشه ولی قولنانه محضری با هولوگرام براش گرفته باشه دیگه میشن جدا ازین شماره پلاک ثبتی و شامل معامله شما نیست شما فقط از زمین میبری

اما اگه خونه ها قولنامه یا سند جدا نگرفته باشن الان میشه شامل حال معامله شما و به شما تعلق داره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب اگه اون خونه خا سند جدا داشته باشه دیگه خودش پلاک ثبتی جدا داره یا اگه سند نداشته باشه ولی قولنان ...

بله خونه ها سند جدا نداره وداخل همین سند زده شده

بعد الان بادقت خوندم داخل سند من زده

تمامت سهم الارث موکل فلان ازیک قطعه زمین مزروعی به شماره پلاک ثبتی فلان واقع درحوزه فلان بانضمام کلیه متعلقات ومنضمات طبق مدارک ومستندات موجوده که سایر مشخصات وحدوحدود آنرا شخص وکیل ارائه می‌نماید 

اینطور نوشته یعنی خونه ها هم جزو هست ؟