2777
2789
عنوان

ندول تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 22 پست
عزیز شما ندول عمل کردین?الان خوبین?خوش خیم بود براشما

سلام ،خوش خیمه ولی عمل نکردم .رشدی نکرده و لازم ندید دکترم که حتما عمل کنم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرتون چطورن؟ راضی شدن برن دکتر؟

مرسی..سرفش شکر خدا تاحدودی خوب شده ..قفسه سینه عکس گرفت چیز خاصی نبود مونده نمونه گیری که شنبه نوبت داره..انشاالله خوش خیم باشه دعا کن خواهشا 

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
مرسی..سرفش شکر خدا تاحدودی خوب شده ..قفسه سینه عکس گرفت چیز خاصی نبود مونده نمونه گیری که شنبه نوبت ...

ان شالله که خوش خیمه .نگران نباش .

یک درصد بدخیم هم باشه فقط یه ید درمانی اضافه داره وگرنه از نظر خطر ،اصلا خطرناک نیست 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ان شالله که خوش خیمه .نگران نباش . یک درصد بدخیم هم باشه فقط یه ید درمانی اضافه داره وگرنه از نظر خ ...

عزیز یسوال دارم نمونه گیری بهمون گفتن باند ولام وسرنگ بخرید ومدارک سونو هرچی دارید ازقبل ببریم باخودمون ..به همه اینا رو میگن?نمونه گیری خیلی طول میکشه?

عزیز یسوال دارم نمونه گیری بهمون گفتن باند ولام وسرنگ بخرید ومدارک سونو هرچی دارید ازقبل ببریم باخود ...

برای من نه ،نگفتن .خودشون داشتن احتمالا کشیدن رو‌هزینه .اتفاقا اینکه خریدید مطمئن تره از نظر آکبند بودن

کل کار نیم دقیقه طول می‌کشه .یه سرنگ رو فرو کرد یه بار یا دو بار و نمونه رو گرفت  گذاشت روی لام و داد دستم ببرم آزمایشگاه .

برای من نه ،نگفتن .خودشون داشتن احتمالا کشیدن رو‌هزینه .اتفاقا اینکه خریدید مطمئن تره از نظر آکبند ب ...

برگه سونو یا مدارک پزشکی که ازقبل داشتین نگفتن بیارید باخودتون?به من گفتم راستش ترسیدم اخه براچی ببرم

برگه سونو یا مدارک پزشکی که ازقبل داشتین نگفتن بیارید باخودتون?به من گفتم راستش ترسیدم اخه براچی ببر ...

اونو که همیشه باید برد .من سونوگرافی هم میرم میبرم مقایسه می‌کنه دکتر سونو .. نمونه گیری هم تحت سونوگرافی هست  با سونو جای دقیقش رو میبینه و سوزن رو وارد می‌کنه .

چرا الکی به خودتون و مادر استرس وارد میکنید دختر گل جون ؟ ☺️

همیشه باید مدارک مربوط به هر حرکت پزشکی رو به پزشک بعدی نشون داد .😍