2777
2789
عنوان

ندول تیرویید

490 بازدید | 22 پست

مادرم تابستون سونو داد سه تا ندول داشت دوتا بزرگ..دکتر گفت نمونه بده نیومد میترسه..الان چن وقته سرفه میکنه میگم بیا دکتر نمیاد میترسم خدایی نکرده بدخیم باشه کارم شدم فکروگریه ..

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

سه ماه دیگه سونو بده اگه بزرگتر شده بود بره حتما نمونه بگیره .

سلنیوم پلاس از داروخانه بگیرید ۱۵تا .یه شب درمیون بخوره .کنترلش می‌کنه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نگرانی نداره حتی بدخیمش .

بدخیمش به خطرناکی تومورهای دیگه نیست اصلا

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ماه دیگه سونو بده اگه بزرگتر شده بود بره حتما نمونه بگیره . سلنیوم پلاس از داروخانه بگیرید ۱۵تا ...

سرفه میکنه میترسم بدخیم باشه به ریش بزنه دکتر نمیاد

ترس نداره من دو بار انجام دادم 

زودتر بره بهتره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
سرفه میکنه میترسم بدخیم باشه به ریش بزنه دکتر نمیاد

نه ربطی  نداره‌.منم دارم یکی .برای خیلیا درد داره ،برای من نه .ولی برای کسی سرفه نداشته .از سرما خوردگیه سرفه اش

سایز ندولاش چند بوده؟اصلا درد نداره که بگو مادر من از یه سوزن میترسی ولی وقت زایمان مثل شیر بودی🤐

نمونه گیری با سوزنه 

همون عمل هم نهایتا سه سانت برش بخوره 

بعدم‌اگه خوش خیم‌باشه با مصرف مداوم دارو‌ندولا کوچیک میشن اصلا عمل نمیخواد 

نمونه گیری با سوزنه یعنی اینجور بگم دردش مثل ازمایش خون شایدم کمتر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ترس نداره من دو بار انجام دادم  زودتر بره بهتره

منم دوبار انجام دادم خیلی راحته

کلینیک تیراد سرچ‌کن در موردش ، بدون عمل هم میتونن گاهی ازبین ببرن ندول رو‌.

سایز ندولاش چند بوده؟اصلا درد نداره که بگو مادر من از یه سوزن میترسی ولی وقت زایمان مثل شیر بودی🤐 ...

یکی دوسانتی یکی سه سانتی..دعا کنید خوش خیم باشه راضی بشه بیاد..

نه ربطی  نداره‌.منم دارم یکی .برای خیلیا درد داره ،برای من نه .ولی برای کسی سرفه نداشته .از سرم ...

سرما نخورده مهرماه سرفه داشت سه هفته خوب شد الان بازم داره..تونت نوشته سرفه از علایم ندول بدخیمه....دعا کنید خوش خیم باشه وگرنه من میمیرم

سرما نخورده مهرماه سرفه داشت سه هفته خوب شد الان بازم داره..تونت نوشته سرفه از علایم ندول بدخیمه.... ...

عجب! پس مجبورش کنید بره نمونه بده.

ازین حرفا هم نزن .خدای نکرده بدخیم هم باشه متاستازیو این حرفا نداره فقط برمیدارن‌. و چند روزم یددرمانی و دیگه خوب میشه 

عجب! پس مجبورش کنید بره نمونه بده. ازین حرفا هم نزن .خدای نکرده بدخیم هم باشه متاستازیو این حرفا ند ...

عزیز شما ندول عمل کردین?الان خوبین?خوش خیم بود براشما