2777
2789
عنوان

یعنی اینجا هیچکی باشگاه نمیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 49 پست
دولتی با کوتاه پوشیدن مشکل دارن. یخوردع ممکنه اذیتت کنن

خوبه من کلا کمتر از بلیز آستین بلند نمیتونم بیرون بپوشم😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
گفت آره باس بدنت و ببینم بت ورزش بدم  منم رفتم یوگا🗿🚬

😐😐😂😂😂😂😂

حالا با تیشرت معلوم نمیشه بدن مگه 😂

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می‌خوام برم باشگاه 

چه رشته ای؟🙃

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
😐😐😂😂😂😂😂 حالا با تیشرت معلوم نمیشه بدن مگه 😂

نمیدونم والا همینو بگو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

😐😐😂😂😂😂😂 حالا با تیشرت معلوم نمیشه بدن مگه 😂

چرا فکر میکنم چش دارن رو آدم😑😂

😂😂😂😂😂😁 بیا، ببین چیجوری آدمو منصرف میکنن😁😂😂

والا وگرنه من ورزشکاری بودم برا خودم🗿🚬 حالا مربی عوض شه میرم این ماه همین ی نفر بود

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا فکر میکنم چش دارن رو آدم😑😂

😂😂😂😂نه بابا 

ولی این دیگه گیر اضافی بود بنظرم 

به بقیه چه چه لباسی میخواد بپوشه آدم خب

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

😂😂😂😂نه بابا  ولی این دیگه گیر اضافی بود بنظرم  به بقیه چه چه لباسی میخواد بپوشه آدم ...

دقیقا یکی مثل من راحت نیست من اصلا یه دخترم بهم دست بزنه یه طوری میشم😑😂

😂😂😂😂😂😁 بیا، ببین چیجوری آدمو منصرف میکنن😁😂😂

میگم پروفایلت چ جالبه 

نظرت چیه من اول فیتنس برم لاغر شم مثلا بشم ۴۸ تا۵۰ کیلو بعد برم بدن سازی میشه ؟ 

وزن الانم ۵۵ قدم ۱۵۹ ۱۶۰

دقیقا یکی مثل من راحت نیست من اصلا یه دخترم بهم دست بزنه یه طوری میشم😑😂

منم🙄

والا وگرنه من ورزشکاری بودم برا خودم🗿🚬 حالا مربی عوض شه میرم این ماه همین ی نفر بود

به امید خدا،

اما  من خجالت مجالت حالیم نیست

کم رو هستم اما یه شخصیت پررو درونم خفته که هرازگاهی مثل شیر نعره میکشه😂😂😂😂😂😂😂