2777
2789

کباب و گوشت های چربی دار دوست ندارم 

بقیه غذاهارو دوست دارم

خییلی خوش غذا. هستم و شکمو

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

انجام تمامی امور نقاشی مربوط به:

🎗نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان

🎯سنگ آنتیک

🪘تعمیرات سرویس بهداشتی و حمام

🎗کناف 

🎯گچ کاری و سفید کاری

سابقه کار بیش از ۲۰ سال در تهران و به صورت حرفه ای انجام می‌شود.

لطفا فقط تماس بگیرید ،

شماره تماس 

سلام

انجام تمامی امور نقاشی مربوط به:

🎗نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان

🎯سنگ آنتیک

🪘تعمیرات سرویس بهداشتی و حمام

🎗کناف 

🎯گچ کاری و سفید کاری

سابقه کار بیش از ۲۰ سال در تهران و به صورت حرفه ای انجام می‌شود.

لطفا فقط تماس بگیرید ،

شماره تماس 

دال عدس دوست ندارم اصلا تنها غذایی که هیچوقت نمیخورم  قرمه سبزی.کباب.الویه سیب زمینی سرخ کرده ...

دلمه و کباب مزه بهشت میدن

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

کباب و گوشت های چربی دار دوست ندارم  بقیه غذاهارو دوست دارم خییلی خوش غذا. هستم و شکمو

منم شکمو ام 

بلال طمع دار خوردی؟

چرااا

نمیدونم چن روزه از خوراک افتادم به غذا نگاه میکنم سیر میشم نمیدونم‌ چمه دلم میخواد کلا هیچی نخورم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نمیدونم چن روزه از خوراک افتادم به غذا نگاه میکنم سیر میشم نمیدونم‌ چمه دلم میخواد کلا هیچی نخورم

شاید استرس داری

شاید استرس داری

آره یه خرده و معدمم عصبیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!