2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم بزرگ بود استخونشم بیرون بود ولی الان نه استخون بیرونه نه بزرگه بعد ۲ سال

و میدونی برا استخونی ک بیرونه باید صبور باشی هر روز صب و شبو هر وقتتتت که دستت بیکار بود با ابرسان یا یذره اب دستتو خیس کن فشار بده روش و ماساژ بده ببین فشار ک میگماا فشارااا بعد از دوطرف بینیم فشار بده ک پهن نشه بعد برا نوک بینیتم. چسبو تا ۷ ماه بزن  البته اگ خاستی شبا. 

اصلا سمت کورتونو اینا نرو درست میشه

منم بزرگ بود استخونشم بیرون بود ولی الان نه استخون بیرونه نه بزرگه بعد ۲ سال و میدونی برا استخون ...

مرسی عزیزم فقط چند دقیقه فشار و اینکه الان بین دو تا سوراخ بینی اسمشو نمیدونم یکم آویزونه چراااا ب خدا چل شدم 

وای تو رو خدا چجور شده ماله شما تنفس خوب فقط این مشکلات داره  واقعا دیونه شدم از استرس

از یه طرف انگار تراشیده فرو رفته شده هر وقت رفتم بهانه کرد ک درست میشه آ۷رش رفتم شکایت قبول شد شکایتم

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
مرسی عزیزم فقط چند دقیقه فشار و اینکه الان بین دو تا سوراخ بینی اسمشو نمیدونم یکم آویزونه چراااا ب خ ...

مثلا ۱۰ ثانیه فشار بده ول کن دوباره ۱۰ ثانیه تا حدود دو سه دقیقه اینکارو بکن. واقعا جوابه 

اون اویزونیم حل میشه ورمه همش ورممم منم بینیم همینجور سوراخای قرینه نداشت بعد ۲ سال همه چی خوب شد