تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
ما دوام آوردیم …با بیپولی … با بیعشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایههای کسی که کافی نبودیم براشبا لحظههای دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سختگیریهای خانواده با آزادیهای دلهرهآور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگدو زدنهای بینتیجهبا ذوقهای سرکوب شده…ما زندگی نمیکنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /