2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها چرا عجیب و غریبن😑

237 بازدید | 12 پست

من الان تاپیک زدم در رابطه با زندگیم کمک خواستم کسی جوابمو نداد الان اگه حس ششم بود یا چمیدونم تاپیک های قتل و سرکاری صلوات زود جواب میدادن پربازدید میشد من دنبال پر بازدید شدن نبودم فقط خواستم بیام مشکلمو بیان کنم تجربه هاتوتو بگین تا بفهمم چطور با شوهرم برخورد کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم 

به روش نیار باسیاست کاری کن خونه ملک بزنه به نامت پول ازش بگیر پس انداز کن وقتی به قدرت مالی رسیدی راحت دیدی آدم نمیشه مطمعن شدی خیانت می‌کنه بندازش بیرون به روش بیاری حاشا انکار اعصاب خودت بهم. می ریزه

مجردم  به روش نیار باسیاست کاری کن خونه ملک بزنه به نامت پول ازش بگیر پس انداز کن وقتی به قدرت ...

نه من دوسش دارم دنبال مال و منال نیستم میخام زندگی کنم باهاش

نمیدونم ولی دقیقا همین طوره... 

من دیگه خیلی وقتا مشکلی داشته باشم از تاپیک های قدیمی گوگل نگاه میکنم 

حالا نکته جالبیش ابنحاس

اگه درباره پریود و نوزاد و رابطه جنسی سوال بپرسی طلبکار میشن میگن سایت مرد و کم سن و سال هست انگار یادشون رفته این سایت برای چی به وجود اومد

نه من دوسش دارم دنبال مال و منال نیستم میخام زندگی کنم باهاش

پس ببین دردش چیه شاید تنوع طلب شایدم دوست دخترهای سابق رهاش نمی‌کنند شب یلدا تدارک دونفری برگزار کن تمام حرفات بزن بگو دوسش داری میخایی کنارش باشی به عنوان همسر  رفیق ازش بخواه هیچ وقت دروغ نگه ازاین حرفا بگو بیا باهم رفیق باشیم بعد زن شوهر

پس ببین دردش چیه شاید تنوع طلب شایدم دوست دخترهای سابق رهاش نمی‌کنند شب یلدا تدارک دونفری برگزار کن ...

باشه ایشالا که حواب بده ممنون کلم ایشالا خوشبخت بشی