2777
2789
عنوان

بچه ها به شوهرم شک کردم که خیانت میکنه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد دعوا کردم دیگه براش عادی شده محل نمیده بهم میگه مشکلی داری برو خونه بابات

یه نامه بنویس جا بزار برو خونه بابات توش بنویس فک میکردم با تو خوشبخت میشم اما هر روز منو از خودت دور کردی میرم تو بدون من حالت خوبه منم ک شکستم برو برس به دخترای گوشیت هیچوقت منو ندیدی 

حالا بقیشم میخای میگم

یه نامه بنویس جا بزار برو خونه بابات توش بنویس فک میکردم با تو خوشبخت میشم اما هر روز منو از خودت دو ...

مامان و بابام منو خونشون راه نمیدن چون ازدواج دوممه بعدشم میدونم برم دنبالم نمیاد

عزیزم اگر همسرتون در حال خیانت جنسی هم نباشه به اونجا خواهد کشید چون کسی که با همه راحته یعنی حد و مرز رو رعایت نمیکنه غیر از اون اگر اصلا اهل خیانت نباشه رمز گوشی و پنهان کاری عاقبت خوبی نداره درضمن دست بلند کردن روی شما هم علامت خوبی نیست با توجه به اینکه هر دو ازدواج دوم تون هست.

لطفا به هر ترتیبی شده پیش یک مشاور متبحر برو چون ظاهرا شما قلق رفتار با این فرد رو بلد نیستی پس تا دیر نشده و به این مدل زندگی عادت نکرده اصول رو یاد بگیر و در مورد مسائل مهم زندگیت از نی نی سابت مشورت نگیر. تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که حداقل یه جای کار میلنگه شده از شکمت بزنی زود میش یه مشاور ماهر برو.

برات دعا میکنم از زندگی ات خیر ببینی عزیزم.