2777
2789
عنوان

قورباغه

355 بازدید | 15 پست

بشدت بدم میاد از قورباقه از هیچ‌ حیوانی نمیترسم حتی مار هم گرفتم ولی نمیدونم چرا ازین حیوون بدم میاد حتی تو تلوزیون یا گوشی نمیتونم ببینم  گاهی وقتا که کمک بابام میرم برا باغ و زمینش  قورباقه میاد من از ده متریش رد میشم😂

شماها از چی بدتون میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا قورباغه که خیلی موجود خوبی بالا و پایین میپره بدنش هم مثل حلزون لزج بعدم وقتی میگیریش خشک میشه میتونی نازش کنی🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
🤮🤮🤮🤮🤮 همون بالا پایین پریدنش حالمو بدتر میکنه

چرا اخه😂

یعنی فقط از قورباغه بدتون میاد از همه جونور های دیگه خوشتون میاد؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
من کلللا از همه حیوونا ترس و نفرت خیییلی زیادی دارم نمی‌دونم چرا دست خودم نیست اصلا

از گنجشک هم میترسی ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

آره بابا خیییلی فقط از خلقت خدا در عجبم به نظرم هر کدوم از موجودات یه معجزه هستن اما خب واقعا چندشم ...

از بچه کوچک چی ؟ از طفل چند روزه چندشت نمیشه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .