2821
2789
عنوان

قورباغه

354 بازدید | 15 پست

بشدت بدم میاد از قورباقه از هیچ‌ حیوانی نمیترسم حتی مار هم گرفتم ولی نمیدونم چرا ازین حیوون بدم میاد حتی تو تلوزیون یا گوشی نمیتونم ببینم  گاهی وقتا که کمک بابام میرم برا باغ و زمینش  قورباقه میاد من از ده متریش رد میشم😂

شماها از چی بدتون میاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا قورباغه که خیلی موجود خوبی بالا و پایین میپره بدنش هم مثل حلزون لزج بعدم وقتی میگیریش خشک میشه میتونی نازش کنی🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
🤮🤮🤮🤮🤮 همون بالا پایین پریدنش حالمو بدتر میکنه

چرا اخه😂

یعنی فقط از قورباغه بدتون میاد از همه جونور های دیگه خوشتون میاد؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
من کلللا از همه حیوونا ترس و نفرت خیییلی زیادی دارم نمی‌دونم چرا دست خودم نیست اصلا

از گنجشک هم میترسی ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

آره بابا خیییلی فقط از خلقت خدا در عجبم به نظرم هر کدوم از موجودات یه معجزه هستن اما خب واقعا چندشم ...

از بچه کوچک چی ؟ از طفل چند روزه چندشت نمیشه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

2790
2823
2791
2779
2792