2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

من قرآن خوندن بلدنبودم

گیرداده بودم حافظ چطوری۱شبه حافظ شد

بعدیکی گفت پاشوقرآن بخون

سالش دقیق یادم نیست شایدحول حوش سال۸۰به بعدبود

ولی روزش یادمه۱۷شهریور

پاشدم خوندم چه خوندنی

هزارالحمدالله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اره من خواب بودم بیدار شدم دیدم ادم فضایی داره چایی درست میکنه با سرشیر عسل بخوریم

دلم خواستتت😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چه عجیب خداروشکر

جالبیش اینجاست

هفته پیش۱شیرازی بااصالت عرب بهم گفت زیارتنامه برام بخون

توی حرم آقابودم

خوندم،گفت توعربی گفتم نه

گفتاجدادت گفتم تا۷پشتم هم تاحالاعرب نبودن

گفت امکان نداره

توتلفظ هاروکاملادرست وعربی میگی

من ازقاریهاهم اینطوری نشنیدم

خداوندوقتی یه چیزی به کسی میده کاملش رومیده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

برای همه آدما به قدر اعقتقادشون اتفاقات ماورایی وجود داره اما متاسفانه اصلاااااا واکنش افراد جالب نیست به این موضوع ، همیشه میشه گفتم چرا مقربان درگاه خدا از این قبیل مسائل هارو تعریف نمیکنن بعدش تا مغز استخونم بهشون حق دادم یک خواب ساده رو باور نمیکنن کلی مسخره میکنن چه برسه به گفتن اسرار هم حالتتو ازت میگیرن خدایی ناکرده هم مورد تمسخر قرار میگیری هم دروغگو خطابت میکنن ، البته هستن اندکی که هنوز روشن فکر باشن و حرفاتو باور کنند اما فهمیدن اینکه چه کسی ته قلبش چی میگذره فقط با خداست 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
برای همه آدما به قدر اعقتقادشون اتفاقات ماورایی وجود داره اما متاسفانه اصلاااااا واکنش افراد جالب نی ...

درسته دقیقا خیلی ها هستن که چون خودشون به هر دلیلی این اتفاقات رو تجربه نمیکنن هر وقت از این حرفامیشه مسخره میکنن حتی افراد نزدیک من هستن که اعتقادی به این حرفها ندارن ولی من اعتقاد دارم چون برام اتفاق افتاده 

درسته دقیقا خیلی ها هستن که چون خودشون به هر دلیلی این اتفاقات رو تجربه نمیکنن هر وقت از این حرفامیش ...

میدونم عزیزم شما معتقدی ، اما بعضیا متاسفانه.......

برای همین آدم ترجیح میده دیگه سکوت کنه جالبیش اینجاست که وقتی تعریف نمیکنی بیشتر نشونمون میدن 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
میدونم عزیزم شما معتقدی ، اما بعضیا متاسفانه....... برای همین آدم ترجیح میده دیگه سکوت کنه جالبیش ا ...

چی بگم کاش آدما قدری معتقد بودن تا بشه بهشون اعتماد کرد و بعضی چیزارو در میون گذاشت