2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته💔

125 بازدید | 9 پست

شوهرم خیلی دوسم داره میدونم اینو اما امروز یه بدقولی کرد که بهش گفته بودم اگه منو دوس داری بهم یه قولی بده اونم قول داد و زد زیرش انقددد حالم بده دارم با اشک تایپ میکنم یه چیز خیلی ساده ازش خواسته بودم(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین ک مطمینی عشقش بهت واقعیه قدرشو بدون

ولی بهش تذکرم بده

الهی همیشه خوشبخت باشی 

کاش منم طعم دوست داشته شدن واقعیو بچشم.من گول ی لاشیو خوردم 💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
همین ک مطمینی عشقش بهت واقعیه قدرشو بدون ولی بهش تذکرم بده الهی همیشه خوشبخت باشی  کاش من ...

یه وقتایی مطمئن نیستم من با بی پولی و نداریش کنار میام هیچ‌ وقت بهونه نگرفتم منت نزاشتم فقط یه چیز ازش خواستم ک...

عزیزم ایشالا یدونه بهترش نصیبت شه

خیلی تصمیم خوبی گرفتی من نمیتونم🥲

من تا الان خیلی رعایت همسرمو میکردم روحی مالی کلا الان میبینم نه مردا ادم درک کردن نیستن حداقل واسه خودم باشم کارایی که حالمو خوب میکنه رو انجام بدم خرید کنم 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یه وقتایی مطمئن نیستم من با بی پولی و نداریش کنار میام هیچ‌ وقت بهونه نگرفتم منت نزاشتم فقط یه چیز ا ...

ناراحت نباش آبجی خدا کنارته مطمین باش همسرت قدرتو میدونه🙂

الهی آمین خداکنه منم دلم شاد شه😔💔

در حال طلاقیم ما

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨