2777
2789
اسی میشه واسه یه بیمار که تازه دو روزه فهمیده بیماری وخیم داره هم بهم بگید چه نذری کنم مادی باشه حال ...

عزیزم اطلاعی دراین مورد ندارم چیزی که معتبر واز روایات باشه، اما ختم حدیث کسابااعتقاد خیلی حاجت میده. 

مادی هم نمیدونم 

چون این ایام متعلق به خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها هست یچیزی نذراین بانو کنید، یا نذرخانم ام البنین وآقاقمربنی هاشم رو قسم بدید بهشون، اگر صلاح وقسمت باشه خوب میشن ان شاالله، امیدوارم به زودی خبر خوب شدنشونو بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میشه واسه یه بیمار که تازه دو روزه فهمیده بیماری وخیم داره هم بهم بگید چه نذری کنم مادی باشه حال ...

عزیزم از خدای بزرگ میخوام که خیلی زود معجزه خدارو ببینید و حال بیمارتون خوب بشه... نذر نمک فاطمه زهرا( تو نت سرچ کن چجوریه)یا نذر کن به فقیر یه کمکی کنی مثلاً تو محله فقیر نشین مواد غذایی در حد توان کمک کن. ایشالا که خدا دلتونو شاد کنه گلم

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
عزیزم اطلاعی دراین مورد ندارم چیزی که معتبر واز روایات باشه، اما ختم حدیث کسابااعتقاد خیلی حاجت میده ...

ممنون

بنظرن میتونم نذر حضرت فاطمه کنم و به یه زن سرپرست خانواده بدم پول رو؟

چون قبلا همینطوری بهش پول میدادم نیازمنده اما میخوام از صمیم قلبم ازشون بخوام

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عزیزم از خدای بزرگ میخوام که خیلی زود معجزه خدارو ببینید و حال بیمارتون خوب بشه... نذر نمک فاطمه زهر ...

ممنون از دعای خوبتون انشالله خیر و سلامتی تو زندگی همه بیاد...سلامت باشی عزیزم

وقتی پای دارو باشه حرف واسه گفتن زیاد دارم اما وقتی اوضاع یکدفعه وخیم شد داغون شدم الهی معجزه خدا واسش اتفاق بیوفته خدا به بچه هاش رحم کنه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم