2777
2789
این که پنج سال برانامزدم صبر کردم خودشو کشید بالا مشکلاتش دونه دونه حل شد رفت خارج حالا سرد شده 😊

فراموش کردن سخته اما ازت میخام اونقدر پیشرفت کنی تا واسه از دست دادنت نابود بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دل قوی داره تا یکماه هم که نرم سمتش می‌تونه مقاومت کنه. حتی زنگ هم بهم نمیزنه.

خب نزنه نمیتونه ولت کنه که هر بار بری نازشو بکشی بدتر میشه ها دیگه خوددانی

اوقهر میکنه که تو نازشو بکشی نکش تا دیگه قهر نکنه

عمری که رفته چی من ۳۴ بودم الان پیردختر ۴۰ ام😊

پیر نیستی 🤍 مطمعنم زیبایی های خودتو داری مطمعنمم خدا وقتی ازت یع چیزیو میگیره میخاد بهترشو بهت بده من مطمعنم یکی میاد تو زندگیت که میگی کاش زودتر اون رفته بود💙

پیر نیستی 🤍 مطمعنم زیبایی های خودتو داری مطمعنمم خدا وقتی ازت یع چیزیو میگیره میخاد بهترشو ب ...

توهم عزیزم‌برو پیش مشاور قوی شو اینقدر کاربریز دورو برت کلاسهای مختلف برو باشگاه برو از خستگی بیهوش شی نشینی بری تو فکر 

سخته🥲🥲🥲

خیلیی ۱۳ سالم بود بار اول جراحی شیمی درمانی پیوند از مدرسه درس دور شدم گفتم عب نداره حکمتیه باز اومد گذشت سال دوازدهمم همینطور شد..باز دوباره همون پروسه درمان...الان تموم شده ولی قطعی نیس همونطور ک ی بار دیگ برگشت ممکنه برگرده ممکنم هست اصلا برنگرده ولی حالا خودش رفته اما همش فکرش هیت نکنه برگشته نکنه تب کردنت برا اونه...همسن سالام سال دو دانشگان منم پشت کنکوری با هزار فکررر

خداوند پدرتون رحمت کنه همیشه از دور حواسش بهتون هست🤍

دختر بی پدر انگار پشت نداره😔😔😔😔😭

دقیقا عزیزم بیشتر مشکلات زندگیم به خاطر نبود پدرم بوده مطمئنم اگه بود نمیذاشت این همه عذاب بکشم وهوای زندگیم داشت روح همه رفتگان در آرامش 😥😭 

خیلیی ۱۳ سالم بود بار اول جراحی شیمی درمانی پیوند از مدرسه درس دور شدم گفتم عب نداره حکمتیه باز اومد ...

امیدوارم زود زود خوب بشی🖤منم نتونستم برم دانشگاه...