siyahinci مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1695 عنوان هیپوکسی دخترم💔 1070 بازدید | 14 پست سلام شبتون بخیرکسی اینجا بوده که تجربه یا اطلاعی از هیپوکسی داشته باشه؟دخترم هایپوکسی خفیف داشته و دچار تاخیر تکاملی خفیف هست دو سال و نیم هست... روی هوش بچه هم تاثیر میذاره؟؟ 😰 1402/09/17 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
siyahinci مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1695 یعنی چی ی توضیحی ام بدید موقع بارداری یا جین زایمان اکسیژن ب مغز بچه نرسیده باشه و این اسیب ب مغز درجات مختلفی از خفیف تا شدید داره
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7664 موقع بارداری یا جین زایمان اکسیژن ب مغز بچه نرسیده باشه و این اسیب ب مغز درجات مختلفی از خفیف تا شدی ... فقط موقع بارداری ؟؟؟ بعد چجوری تشخیص میشه داد ؟؟؟ پسرم ۱۶ ماهشه حرف نمیزنه یعنی امکانش هست ؟؟؟!!!! یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
یازهرا_مددی عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2357 ااا عزیزمممم اخه مگه تو تاپیک های قبلی ام آر آی سالم نبود چی شد اخه😔😔😔😔اتفاقی تاپیک های شمارو دیدم خیلی ناراحت شدم. پسر منم۱۳ ماه و ۲۰ روزشه هنوز به اون صورت مسلط راه نمیره. یه دستش رو میگیرم میره و خودش مستقل ۱۰ قدم میره منمخیلی نگرانم
مورچه۲ عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 392 نرسیدن اکسیژن به مغز بچه سلام عزیزماگه خفیف باشه رو هوش تاثیر نمیزارهکاردرمانی میبری؟؟
mohabat66 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 سلام پسر منم الان ۱۵ ماهشه موقع به دنیا اومدنش دو ماه تو بیمارستان بستری بود و الان نه گردن میگیره نه قلت میزنه و خیلی نگرانشم . دخترت بهتره ؟
siyahinci مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1695 سلام عزیزم اگه خفیف باشه رو هوش تاثیر نمیزاره کاردرمانی میبری؟؟ سلام نه گلم نبردم خودش با کمی تاخیر جلو میره
siyahinci مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1695 سلام پسر منم الان ۱۵ ماهشه موقع به دنیا اومدنش دو ماه تو بیمارستان بستری بود و الان نه گردن میگیره ن ... سلام عزیزم، دختر من بستری نموند بیمارستان... شما دخترتو حتما ببر پیش متخصص گلم، تا سن سه سالگی وقت طلایی هست برای پیشرفت بچه، ببر انشالله کارای لازم رو برای بهترشدنش انجام میدن
siyahinci مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1695 ااا عزیزمممم اخه مگه تو تاپیک های قبلی ام آر آی سالم نبود چی شد اخه😔😔😔😔اتفاقی تاپیک های شمارو دی ... عزیزم دختر من یک هفته بعد از واکسن هجده ماهگی راه رفت...تاخیر تکاملی دارهکاردرمانی اینا نبردمش خودش با کمی تاخیر جلو میره
یازهرا_مددی عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2357 عزیزم دختر من یک هفته بعد از واکسن هجده ماهگی راه رفت... تاخیر تکاملی داره کاردرمانی اینا نبردمش خ ... خداروشکر عزیزدلم خدا ببخشه بهت انشالله
siyahinci مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1695 خداروشکر عزیزدلم خدا ببخشه بهت انشالله مرسی گلم همچنین 🌸
mohabat66 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 سلام عزیزم، دختر من بستری نموند بیمارستان... شما دخترتو حتما ببر پیش متخصص گلم، تا سن سه سالگی وقت ط ... میبرمش از وقتی که از بیمارستان مرخص شد تحت نظر فوق تخصص مغز و اعصاب هستش . دعا کنید لطفا برای سلامتی همه بیماران و برای پسر من