2777
2789
عنوان

بغل

635 بازدید | 16 پست

هیچ چیزی کامل تو و امن تر و دلنشین تر از بغل کردن پدر نیست هیچ آرامشی در اون حد و کیفیت و خلوص نیست ، خواهش میکنم اگه به هر دلیلی اون رابطه ای که میخواین رو با پدرتون ندارین وضعیت رو بپذیرین و اگه میشد کم‌کن برای بهبودش اقدام کنین اگه هم دیدین راهی نداره فقط بپذیرین و حتی غصه شو بخورین ولی هیچوقت دنبال دستای پدرتون بین مرد های دیگه نگردین چون هرگز پیداش نمیکنین:) از ته قلبم اینارو نوشتم امیدوارم هم خودتون رو هم پدرتون رو ببخشبد و بدونین هیچکس کامل نیست و همه ی ما بار اوله که داریم زندگی میکنیم ، خواهش میکنم اگه میتونین یه بارم که شده پدرتونو بغل کنین به هر بهونه ای :)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

و منی ک پدرم دشمن خونیمه و بلای جونم فقط میخوام نباشه ،لطفا دلیلشو نپرسین چون قابل گفتم نیست واقعا ...

قربونت برم ،میفهمم چی میگی ،ولی فکر نکن پدرای هممون خوبن خیلیامون پذیرفتیم و پدرامونو بخشیدیم ، اینطور نیست که فرشته باشن و بدون هیچ خطایی، هیچ فشاری برای بخشیدن یا نبخشیدن کسی نباید رو خودت حس‌کنی ، صرفا این متنو نوشتم که اگه عشقی که باید از ادمی که باید دریافت نکردیم خودمونو با تظاهر بقیه کول نزنیم که اسیب نبینیم❤️