2777
2789
عنوان

چرا ازدواج ها اینطوری شده

267 بازدید | 11 پست

یکی میاد با دختر خیلی کوچکتر از خودش ازدواج می‌کنه پسر مجرد میاد با زن مطعلقه بچه دار ازدواج می‌کنه دختر زیر بیست سال با مرد چهل ساله ازدواج می‌کنه هر جور ازدواجی دیدین دیگه تعجب نکنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاش اشکال داره خب،وقتی دو نفر راضی هستن و باهم خوبن،کی اصلا درست و غلط و این معیار هارو تعیین میکنه 

خود من اینقدر از دست ادما و این سوالاشون کلافه شدم که واقعا دیگه به هیچکسی که سوال چرت میپرسه جواب نمیدم، چرا ؟چون من ۲۲ سالمه و پارتنرم ۴۱ و طلاق گرفته 

بعد هی میان میگن همسن باباته، پیره، شوگره،فلانه...

بابا زشته اینقدر تو زندگی مردم سرک نکشید 

کجاش اشکال داره خب،وقتی دو نفر راضی هستن و باهم خوبن،کی اصلا درست و غلط و این معیار هارو تعیین میکنه ...

مدتی ازش دور باش نه بهش پیام بده نه زنگ بزن 

ارتباطت قطع کن 

تا دو سه ماه تا بتونی بدون دخیل شدن احساسات تصمیم بگیری

مدتی ازش دور باش نه بهش پیام بده نه زنگ بزن  ارتباطت قطع کن  تا دو سه ماه تا بتونی بدون ...

😑😑😑😑من نمیدونم این راهکارهه و عمه تراپی هارو از کجا درمیارید؟

ما مدت هاست مشاوره میریم و هردو دانشجوی روانشناسی هم هستیم 

بهت بر نخوره گارد نداشته باش چون خودم درگیر بودم گفتم 

گارد ندارم کاملا از دید حرفه ای بهتون میگم که نسخه خودتون رو برای دو ادم متفاوت هرچند اشنا و نزدیک نپیچید،چه برسه افراد غریبه که هیچ شناختی ندارید

گارد ندارم کاملا از دید حرفه ای بهتون میگم که نسخه خودتون رو برای دو ادم متفاوت هرچند اشنا و نزدیک ن ...

بهت برخورده دیگه 

اینو برو ازهمه ی کسانی مشاور بلدن بپرس 

نه مشاور نماها 

به هر حال خوشبخت باشید 

2790
2778
2791
2779
2792