من دخترم . ۱۸ سالمه. دکتر واسه تنظیم پریودیم برام قرص نوشته ولی قرصا باهام سازگار نیستن. چند روزه که دیگه نمیخورم ولی..... یه ماهه دارم خونریزی میکنم، اصلا شبیه خونریزی تو پریود نیست زیادی غیر عادیه. الانم شکمم درد میکنه و حالم بده نمیدونم چرا وحشت کردم🥺😭
برو دکتر متخصص زنان ..یه آزمایش بنویسه...اگه حالت بده برو اورژانس اسنپ بگیر و برو ...یکماه خونریزی چخبره؟یه سرم بزنن بهت .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از اینکه این موقع شب درد دارم میترسم ، با اینکه یدونه قرص ایکافن خوردم باز اثر نکرده
عزیزدلم...نترس.باید زودتر از اینا میرفتی دکترٍ خودت ،میگفتی وضعیتم اینه سازگاری ندارن قرصا...یکماهه خونریزی شدید دارم...گلم به مامانت بگواسنپ بگیرین برین درمانگاه یه سرم یا آمپول تقویتی بزنن...کم خونی گرفتی حالت خوب نیست خب.دست دست نکن ..پاشو
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)